Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Απόλλων Καλυθιών

Σε συνεδρίαση που έγινε την Πέμπτη 20.06.2013, τα νεοεκλεγέντα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου συγκροτήθηκαν σε σώμα που έχει ως εξής
Πρόεδρος : Σταυρής Μιχαήλ
Αντιπρόεδρος : Συμιακός Κυριάκος
Γενικός Γραμματέας: Σωτηράκης Κωνσταντίνος
Ταμίας : Οργέττας Ελευθέριος
Γενικός Αρχηγός : Μανιάς Αντώνιος
Μέλος : Γιωργάς Βαγιανός
: Υψηλάντης Μιχαήλ
: Κατεβαίνης Νικόλαος
: Καλλιγάς Αντώνιος
Επιτροπή Ακαδημιών : Καζέλλης Σάββας, Μιχαλάς Μιχαήλ, Λεβέντης Μιχαήλ, Παπανικολάου Ηλίας, Ηλίας Ευάγγελος.
Στόχος της ομάδας μας θα είναι η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα σταθεί επάξια στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Δωδεκανήσου και η προώθηση παιδιών από τα τμήματα υποδομών του Συλλόγου.
Προπονητής της ομάδος μας θα είναι ο κ. Καμπούρης Κωνσταντίνος με βοηθό του τον κ. Δημητριάδη Κωνσταντίνο και γυμναστής της ομάδας μας θα είναι ο κ. Σκαρτάδος Θεόδωρος.
Ανακοινώνεται επίσης ότι το Δ.Σ. συμφώνησε με τους ποδοσφαιριστές Φυλακούρη Μιχαήλ και Σκόρπο Γεώργιο οι οποίοι θα είναι στην ομάδα μας την επόμενη χρονιά ενώ δεν επήλθε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Αρχοντούλη Ιωάννη για την ανανέωση της συνεργασίας μας. Τον ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη προσφορά του στα δύο χρόνια που ήταν στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο σταθμό της καριέρας του.
Οι επαφές με τους παίκτες που ήταν στην ομάδα μας την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο συνεχίζονται και σε κάθε συμφωνία θα ανακοινώνονται με δελτία τύπου.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                             
ΣΤΑΥΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ                     ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ


Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
As eplisoume O proedros na parei sta sovara thn proedria tou sthn OMADA MAS kai OXI gia to xavale opws einai tora kai os topikos PROEDROS tou topou mas......

Δημοφιλείς αναρτήσεις