Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Φουσκωτών Σκαφών 2013

H αγωνιστική ομάδα του Ρ.Ο.ΤΑ, ταξίδεψε το Σαββατοκύριακο 21 - 22 Σεπτεμβρίου 2013 στα Χανιά, όπου διοργανώθηκε η 2η Αγωνιστική του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.
Μετά από το καλοκαιρινό κενό 3 περίπου μηνών, οι ομάδες πανέτοιμες μπήκαν ξανά στην μάχη του Πρωταθλήματος.
Το δίδυμο των Λουλουργά – Κενενούνη που ¨τρέχουν¨ με σκάφος Olympic 820 R στην κατηγορία Rib Super Sport 350hp, έχοντας λύσει προβλήματα τραυματισμών αλλά και μηχανικά, εκμεταλλεύθηκαν τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και κέρδισαν θέσεις στο βάθρο και πολύτιμους βαθμούς.
Με μία 1η θέση στον αγώνα Offshore και μία 2η θέση στον αγώνα Circuit αναρριχήθηκαν στην 1η θέση της κατάταξης στην κατηγορία και βρίσκoνται πολύ κοντά στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος για 2η συνεχή χρονιά!
Στην κατηγορία Rib Sport 200hp, το Πρωτάθλημα μπορεί επίσης να ¨έρθει¨ στον Ρ.Ο.ΤΑ.
Μένει να δούμε πώς θα τερματίσουν τα δύο μας πληρώματα που αγωνίζονται σε αυτήν στη επόμενη αγωνιστική.
Οι Γιαννάς – Σιφωνιός που αγωνίζονται με Sea Quest 760 R είχαν επίσης μία 1η θέση στον αγώνα Offshore και μία 2η θέση στον αγώνα Circuitμε αποτέλεσμα να ¨ανέβουν¨ στην 1η θέση της κατάταξης στην κατηγορία Rib Sport 200hp.
Η δεύτερη ομάδα μας στην κατηγορία, Κτιστάκης – Διακοφιλιππής με σκάφος Τοp Line 640 R κέρδισαν δύο 3ες θέσεις στα Χανιά και ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών.
Το 3ο και τελευταίο αγωνιστικό διήμερο είναι προγραμματισμένο στην Αθήνα στις 12 & 13 Οκτωβρίου, όπου θα γίνουν και οι απονομές στους Πρωταθλητές.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις