Η φανέλα της Εθνικής, για το Μουντιάλ της Βραζιλίας


Τη φανέλα που θα φορέσει η Εθνική Ελλάδος στο Μουντιάλ της Βραζιλίας παρουσίασε η Nike.
Η νέα εμφάνιση της Εθνικής Ελλάδας αποκαλύφθηκε χθες στους παίκτες και την τεχνική ηγεσία, σε ένα απροσδόκητο και πρωτότυπο λανσάρισμα, κατά τη διάρκεια της προπόνησης της ομάδας στο προπονητικό κέντρο του Αγ. Κοσμά.
Την αποκάλυψη της νέας φανέλας έκαναν δύο νεαροί ποδοσφαιριστές που διακρίθηκαν στον ελληνικό τελικό του The Chance, το διεθνές τουρνουά της Nike για την αναζήτηση ποδοσφαιρικών ταλέντων.
Λίγα λεπτά μετά την έναρξη της προπόνησης, οι νεαροί ποδοσφαιριστές μπήκαν στο γήπεδο, μεταφέροντας ένα από τα ταξιδιωτικά μπαούλα της αποστολής της Εθνικής. Φτάνοντας στη σέντρα του γηπέδου, άνοιξαν το μπαούλο και κάλεσαν όλους τους παίκτες της Εθνικής Ομάδας να δουν για πρώτη φορά και να παραλάβουν τις νέες φανέλες τους.
Παράλληλα, από τα μεγάφωνα του γηπέδου, ακουγόταν το μήνυμα της Nike προς την Εθνική Ομάδα και τους παίκτες, ενόψει της μεγάλης πρόκλησης του φετινού World Cup.
Το μήνυμα καλεί τους παίκτες να τολμήσουν, βάζοντας στόχο το όνειρο στα γήπεδα της Βραζιλίας, παίζοντας ως ομάδα, όπως μόνο οι ίδιοι ξέρουν.
ζούγκλα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις