Ο Μίλτος Πασχαλίδης στη Ρόδο

Μετά τις 9 sold out εμφανίσεις στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου,
ο Μίλτος Πασχαλίδης κατηφορίζει στη Ρόδο, για μία μοναδική εμφάνιση, το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου, στο Colorado, μαζί με την αγαπημένη μας Μιρέλα Πάχου και 4 κορυφαίους μουσικούς.
Ο Μίλτος Πασχαλίδης μαζεύει τα καλύτερα τραγούδια του αλλά και όλα όσα έχει αγαπήσει, και ετοιμάζει ένα πρόγραμμα εφ’ όλης της ύλης.
Γνωστός για τη μοναδική ατμόσφαιρα των ζωντανών εμφανίσεών του αλλά και την αυτοσχεδιαστική του διάθεση επί σκηνής, όπου το ένα τραγούδι αυθόρμητα φέρνει το επόμενο, ο Μίλτος Πασχαλίδης πετυχαίνει να συγκινήσει σε κάθε του συναυλία.
Καταφέρνει να ακροβατήσει με μοναδικό τρόπο ανάμεσα στην κρητική παράδοση και τη σύγχρονη μουσική, στο ερωτικό και το πολιτικό τραγούδι, και να δημιουργήσει ένα σπάνιο αποτέλεσμα που κάνει το πρόγραμμά του μια αξέχαστη και έντονα φορτισμένη εμπειρία.
Μαζί του σε αυτές της εμφανίσεις η νέα τραγουδοποιός Μιρέλα Πάχου στο πιάνο, το ακορντεόν και το τραγούδι, ο Δημήτρης Σινογιάννης στις ηλεκτρικές κιθάρες, ο Δημήτρης Μουτάφης στο μπάσο, ο Ηλίας Δουμάνης στα τύμπανα και ο Πάρις Περυσινάκης στην κρητική λύρα.
Info:
Μίλτος Πασχαλίδης & Μιρέλα Πάχου
Σάββατο 28 Φεβρουαρίου , στις 21:30
Μουσική σκηνή Colorado
Διοργάνωση: Α.Π.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝΩΝ
Με την στήριξη: Rhodes Festival
Tιμή εισιτηρίου : 10 €
Σμεία προπώλησης:
Mickelo café 
D'amboise dine.drink.dance
Ταβέρνα Γιαρένης
Καφενές Κούκος
Εστιατόριο Πολλωνιάτισα
Costa mare
Βενζινάδικο Σαββάκης (Σορωνή)
Lalos la piazza cafe (Σάλακος)
Πληροφορίες:6979985489

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις