Απόλλων Καλυθιών κι εκλογές

Εκλογές και πάλι στον Απόλλωνα Καλυθιών, σε μια περίοδο, που η ομάδα, αντιμετωπίζει χίλια μύρια προβλήματα, με το τελευταίο από όλα σε σημασία, πως θα αγωνίζεται το επόμενο πρωτάθλημα, στη δεύτερη κατηγορία, του τοπικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος.
Σωρευμένα προβλήματα, οικονομικά, διοικητικά, αγωνιστικά, επιζητούν λύση, σε ένα περιβάλλον, που μόνο ενωτικό δεν είναι. Είναι βέβαια σίγουρο, πως δεν υπάρχει ενότητα, σε έναν χώρο, που πάντα δέσποζε και δεσπόζει το εγώ, με αποκορύφωμα, να βρίσκεται πάντα στο τέλος, ο "ισχυρός" άντρας, να σώσει τον Σύλλογο και να τον οδηγήσει σε επιτυχίες. Αφού έτσι είναι, γιατί γίνονται εκλογές και γενικές συνελεύσεις και δε γίνονται κατ'ευθείαν μεταβιβάσεις, να γλιτώνει κι ο απλός και αγνός φίλαθλος, την ταλαιπωρία. Γίνονται, για να υπάρχει το άλλοθι, για το μετά, γι' αυτό γίνονται. Μιας και η πρόσφατη ιστορία του Συλλόγου, απέδειξε περίτρανα, πως μόνο σκαλοπάτι είναι ο Σύλλογος και τίποτα παραπάνω.
Ο Ομφαλός, μέχρι την επόμενη Παρασκευή, θέτει σε ψηφοφορία, στην δεξιά πλαϊνή μαύρη στήλη και πάνω πάνω, μια ψηφοφορία, σε σχέση με τον Απόλλωνα. Θα ήταν καλό, να δούμε, πως θέλουν το Σύλλογο, οι φίλοι της ομάδας, για να έχουμε κάτι να πούμε ουσιαστικό, στην ερχόμενη Κυριακάτικη Συνέλευση   

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις