Η Φιλαρμονική κι η Καλλιθέα της καρδιάς μας


Με τις "πλάτες" του Μαέστρου, Γιώργου Μαλωίνα, η Φιλαρμονική Καλυθιών, σε έναν πανέμορφο τόπο, τις πηγές Καλλιθέας, "γέμισε" τις μουσικές μας πηγές, με μια ακόμα όμορφη συναυλία. 


Με ένα κράμα νέων και παλιών καλλιτεχνών, η Φιλαρμονική, σε πείσμα των καιρών και με το μεράκι και το πείσμα των μελών της, πάει κόντρα στο ρεύμα και δε σταματά να συμμετέχει σε συναυλίες και παραστάσεις. 

Η προσπάθεια όλων μας, το νέο έτος, να συνδράμουμε την προσπάθεια, για εγγραφές νέων, μικρών παιδιών, να συμμετέχουν στη μάθηση μουσικών οργάνων. Αλήθεια είναι πως, μαθαίνοντας ένα μουσικό όργανο από μικρός, μαθαίνεις ταυτόχρονα, να γίνεσαι και άνθρωπος, με μεγαλύτερη ποιότητα ζωής, μιας κι η καλλιτεχνία, είναι από μόνη της αρκετή, να μας κάνει καλύτερους. Ας σκεφτούν λοιπόν οι γονείς, πόσο χρήσιμο πραγματικά είναι, να μάθουν τα παιδιά, να επικοινωνούν, μέσα κι από ένα μουσικό όργανο.

 Και μη ξεχάσουμε να πούμε, την μεγάλη προσπάθεια των παιδιών της Καλλιθέας, που ομολογούμενα φέτος, μας ανέβασαν τον πήχη, ακόμα πιο ψηλά.
Νέοι στολισμοί, περισσότερες δραστηριότητες, πιο "ζεστή" ατμόσφαιρα, μας έκαναν να νιώσουμε, πιο αναπαυτικά.
Ο στολισμός της κεντρικής εισόδου της Ροτόντας και ένα όνομα για τις δραστηριότητες των πηγών, κατά τη διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, και το πάνθεον της εορταστικής Καλλιθέας, θα έχει νομίζω ολοκληρωθεί!!!  



  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις