Στο διεθνές Φεστιβάλ τη Κω, η Φιλαρμονική Καλυθιών

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΥΘΙΩΝ ΡΟΔΟΥ ΣΤΟ 4ο  ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ  ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΩΝ ΟΡΧΗΣΤΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ
Στο 4ο Διεθνές Φεστιβάλ που διεξάγεται στην Κω από τις 3 έως τις 7 Ιουλίου θα λάβει μέρος η Φιλαρμονική Καλυθιών Ρόδου κατόπιν επίσημης πρόσκλησης από το Δήμο Κω.

Στο Φεστιβάλ, το οποίο εντάσσεται στο πλαίσιο των Θερινών Ιπποκρατείων 2016 και διοργανώνεται από τον αρμόδιο τοπικό Δημοτικό Οργανισμό, εκτός από τις Φιλαρμονικές των Καλυθιών Ρόδου, Δήμου Αγρινίου, Κω, Κύπρου, Καρπενησίου, Κορινθίων και Ελασσώνος, θα συμμετάσχουν φιλαρμονικές από τη Γερμανία, Ουγγαρία και Τσεχία. Σημειώνεται ότι στο Διεθνές αυτό Φεστιβάλ, εκτιμάται ότι συνολικά θα παραστούν πάνω από 500 μουσικοί και 60 μαέστροι.
Η φιλαρμονική των Καλυθιών θα παρελάσει στους κεντρικούς δρόμους της πόλεως Κω και θα δώσει συναυλία στις 5 Ιουλίου 2016, με πλούσιο ελληνικό πρόγραμμα υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού της, Γεώργιου Μαλωίνα. Θα τραγουδήσουν η Θεοδώρα Μαλωίνα, η Ανθή Πατσάη και ο Διαμαντής Σωτηράκης. 
Οι δράσεις της φιλαρμονικής θα συνεχιστούν όλο το καλοκαίρι με συναυλίες σε όλο το δήμο Ρόδου.
Με αφορμή τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής Καλυθιών Ρόδου στο Διεθνές Φεστιβάλ της Κω, τα μέλη και ο Αρχιμουσικός Γεώργιος Μαλωίνας ευχαριστεί το Δήμο Κω για την τιμή και για την φιλοξενία, τον Δ.Ο.Π.Α.Ρ Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την κάλυψη των εξόδων της ακτοπλοϊκής μετάβασης και επιστροφής , καθώς και για τη πολυεπίπεδη στήριξη τους και βοήθεια.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις