3ο Νηπιαγωγείο Καλυθιών: μπες στον σύνδεσμο και ψήφισε το τραγούδι

Την συμμετοχή του στον διαγωνισμό europian school radio, έστειλε εδώ και μέρες, το 3ο Νηπιαγωγείο Καλυθιών. 
Στα πλαίσια του διαγωνισμού, το σχολείο, συμμετέχει με το τραγούδι "είμαι παιδί", που δημιούργησαν οι εκπαιδευτικοί, με την βοήθεια των παιδιών.

ΘΕΜΑ: «Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ραδιοφωνικού Μηνύματος και Τραγουδιού «Κάντο ν’ ακουστεί 2017». Σας ενημερώνουμε ότι το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, η Επιστημονική Εταιρία “Διαθεματικό, Διαπολιτισμικό Ραδιόφωνο της Εκπαιδευτικής Κοινότητας με τον διακριτό τίτλο: European School Radio, Το Πρώτο Μαθητικό Ραδιόφωνο” και το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού συνδιοργανώνουν τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ραδιοφωνικού Μηνύματος και Τραγουδιού «Κάν' το ν’ ακουστεί 2017» με θέμα: «Η τέχνη της επικοινωνίας». Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές/μαθήτριες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Ελλάδας και της Κύπρου.
Το σχολείο μας είναι το μόνο Στη Ρόδο που συμμετέχει από την πρωτοβάθμια εκπαίδευση και  η αξιολόγηση θα γίνει από κριτική επιτροπή ενώ θα δοθούν και ειδικά βραβεία ακροατών.
Για να συμμετέχουμε στην ψηφοφορία, μπαίνουμε στην κεντρική σελίδα του europianschoolradio, από τον σύνδεσμό εδώ και βλέπουμε δύο κατηγορίες: τραγούδια και ραδιοφωνικά μηνύματα.
Για να ψηφίσετε το τραγούδι του σχολείου, πατήστε εδώ, πατήστε την καρδούλα και ψηφίστε το τραγούδι "είμαι παιδί", από το 3ο Νηπιαγωγείο Καλυθιών.
Στην συνέχεια, πατάμε εδώ, πατάμε στην καρδούλα και ψηφίζουμε το " μήλα μίλα", από το 3ο Νηπιαγωγείο Καλυθιών. Από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, φαίνεται πως όλα πάνε καλά, για να πάρουμε πρωτιά. 
Άντε βρε παιδιά, μπείτε και ψηφίστε, για καλό σκοπό γίνονται όλα αυτά, για την πρόοδο και τους ορίζοντες των παιδιών μας.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις