Η Φιλαρμονική Καλυθιών, στις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση, σε Αθήνα και Πειραιά

Για μια ακόμα χρονιά, η Φιλαρμονική Καλυθιών, θα αναχωρήση για την Πρωτεύουσα και τον Πειραιά, συμμετέχοντας καλεσμένη από την Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών - Πειραιώς, στις εκδηλώσεις για την επέτειο της ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου.
Τιμή και αναγνώρηση για τον πρεσβευτή μας, που μας αποζημιώνει με τις καλύτερες περγαμηνές, όπου κι αν εμφανίζεται. Εμείς, να ευχηθούμε καλή επιτυχία και να περάσουν οι συντελεστές της Φιλαρμονικής, ιδανικά, γιατί το αξίζουν και με το παραπάνω!
Για το ταξίδι τους, το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Η Φιλαρμονική, θα συμμετέχει και στις δύο εκδηλώσεις.
Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών - Πειραιώς
Εκδηλώσεις για την 69η Επέτειο της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου
«Ανακήρυξη του 2017 ως έτους της Δωδεκανήσου»
Η Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών - Πειραιώς προγραμματίζει την διοργάνωση των κατωτέρω εκδηλώσεων, με την ευκαιρία της 69ης Επετείου της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου μας (7 Μαρτίου 1948) :
α. Σάββατο 18 Μαρτίου 2017
Ώρα 6μμ: Πολιτιστική εκδήλωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΟΛΠ (Ακτή Μιαούλη 10, Πειραιάς), με τη συμμετοχή μουσικοχορευτικών συγκροτημάτων, από τα νησιά και την παροικία της Αττικής.
β. Κυριακή 19 Μαρτίου 2017
Ώρα 12μμ: Αρχιερατική Δοξολογία στον Καθεδρικό Ναό Αθηνών, παρουσία των Αρχών, εκπροσώπων φορέων και των Δωδεκανησίων της Αττικής, με τα λάβαρα των Συλλόγων και συγκροτημάτων της νεολαίας με τοπικές ενδυμασίες.
Ώρα 12.45μμ: Πορεία προς το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, όπου εκπρόσωποι της Κυβέρνησης, των λοιπών Αρχών και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας θα καταθέσουν στεφάνια

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις