Ο Χρήστος Κίτσος κι ο Απόλλων Καλυθιών

Χρήστος Κίτσος. Γέννημα θρέμμα του Απόλλων και παιδί της ομάδας, από τα γεννοφάσκια του.
Χρήστο, είσαι στην πρώτη ομάδα, οκτώ χρόνια και είσαι ένας από τους "αναντικατάστατους", αμυντικούς. Πως αισθάνεσαι γι' αυτό;
Χρήστος: Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά, έχουμε πάρα πολύ καλό κλίμα στην ομάδα, έχω ζήσει πάρα πολλά σ' αυτή την ομάδα, με λύπες, με χαρές, με πάρα πολλές συγκινήσεις, είναι τεράστιο κομμάτι της ζωής μου, έχω φάει πολύ χρόνο της ζωής μου σ' αυτό το γήπεδο και δε μετανιώνω, γιατί θεωρώ τυχερό τον εαυτό μου, που ασχολήθηκα με το ποδόσφαιρο, ξεμπλέκοντας από νωρίς, από κακές συνήθειες.
Χρήστο, είσαι 23 ήδη, γράφοντας τη δική σου ιστορία στον Απόλλων, εξακολουθείς να ονειρεύεσαι μεγαλύτερες ομάδες;
Έχω περιορίσει τα όνειρά μου, για το ποδόσφαιρο, αλλά είναι αυτό που αγαπάω και με κάνει να αισθάνομαι καλά. Η ζωή όμως ποτέ δε ξέρεις, πως θα σου τα φέρει.
Φέτος, περισσότερα νέα παιδιά από το εφηβικό του Απόλλων, συμμετέχουν στην πρώτη ομάδα.
Τι πιστεύεις γι' αυτό;
Χρήστος: Είμαστε τυχεροί, που έχει έρθει ένας τέτοιος καλός και διαβασμένος προπονητής στην ομάδα, που τυγχάνει να είναι κι από το χωριό, δουλεύει πολύ με τους μικρούς, έχει καταφέρει να τους ενσωματώσει με τον κορμό της υπόλοιπης ομάδας κι έχει κάνει ένα ανταγωνιστικό σύνολο.
Πως εξελίσσεται, σύμφωνα με την άποψή σου, η φετινή χρονιά;
Χρήστος: Η ομάδα πάνω απ' όλα, είναι υγιής, τα παιδιά της διοίκησης, τρέχουν πάρα πολύ για όλους εμάς κι εμείς, κάνουμε τα πάντα, για να ανταποδώσουμε αυτή τους την εμπιστοσύνη.
Η ομάδα φέτος, χτίστηκε με χαμηλό προϋπολογισμό, ήρθαν παίκτες εκεί που η ομάδα πονά, σημαντικό ρόλο, παίζει το γεγονός, πως όλοι είναι καλά παιδιά και χαρακτήρες κι αυτό βγαίνει στο γήπεδο.
Σάββατο παίζουμε με τον ΑΕΡ Αφάντου, τι προβλέπεις γι' αυτό το παιχνίδι;
Χρήστος: Είναι ένα τοπικό El Clasico, με όλα του χαραχτηριστικά, ο ΑΕΡΑ πάει για Πρωτάθλημα και θα κυνηγήσει το παιχνίδι, για να φύγει με το τρίποντο, από τις Καλυθιές, θα έχει το άγχος, εμείς πάμε στο παιχνίδι, για να το κάνουμε γιορτή, θα προσπαθήσουμε να ενθουσιάσουμε τον κόσμο μας, με ένα, θετικό αποτέλεσμα. Έχουμε δουλέψει πολύ, ολόκληρη την εβδομάδα, για να εμφανιστούμε έτοιμοι, παίρνοντας το καλύτερο δυνατό. Ξέρουμε ότι θα έχουμε την στήριξη του κόσμου, για άλλο ένα παιχνίδι και τον ευχαριστούμε, για την όλη μέχρι τώρα, συμπαράσταση.      

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις