Με πεντάρα ξεκίνησε τη χρονιά, ο Απόλλων Καλυθιών

Με εντυπωσιακές νίκες έκαναν σήμερα το επίσημο αγωνιστικό τους ποδαρικό στο 2014 οι Απόλλων Κ. και Πολυβώτης. Η ομάδα των Καλυθιών επιβλήθηκε για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας της ΑΕ Λέρου με 5-1, ενώ ο Πολυβώτης επικράτησε με το ίδιο σκορ του Αγίου Λουκά για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’.
Ξέσπασε στο δεύτερο ο Απόλλων Κ.
Στην κορυφή του πρώτου ομίλου της Α κατηγορίας βρίσκεται από σήμερα έστω και με ένα παιχνίδι περισσότερο ο Απόλλων Καλυθιών. Οι Λεριοί αντιστάθηκαν μόνο στο πρώτο ημίχρονο, καθώς στην επανάληψη οι Καλυθενοί ανέβασαν «στροφές» και μετέτρεψαν την συνέχεια του ματς σε περίπατο. Βάσει της εικόνας των δύο ομάδων στο δεύτερο μέρος, το τελικό 5-1 μοιάζει φυσιολογικό.
Για λογαριασμό του Απόλλωνα Κ. σκόραραν οι Παπανικολάου (31’, 51’), Μαυρομούστακος (54’) και Δημητράς (84’, 88’), ενώ το μοναδικό τέρμα της ΑΕ Λέρου σημείωσε ο Τσάτσος στο 64’.
Οι συνθέσεις:
Απόλλων Καλυθιών
Καμπούρης, Στάθης, Κυρίτσης (55’ Τσαλίκης), Χατζηγεωργίου, Φυλακούρης, Σκόρπος, Δημητράς, Σταυρής (55’ Κιόττου), Παπανικολάου, Μαυρομούστακος, Κίτσος (75’ Μιχαλάς)
Α.Ε. Λέρου
Γκούντογλου, Ελένης, Μπάκας, Τσιοφύλας ( 15΄λ.τ. Καρνέσης) Κουρεβέλης, Τσάτσος, Ηλίας (75’ Καστής), Γιαννουκάς, Πλόχωρος Α., Φουντής (60’ Καμπόσος), Καράγκιολης
www.rodiaki.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις