Βλέπει Τζεμπούρ και Μανιά η ΑΕΚ

Η απόκτηση του Μπακάκη έδωσε μια ακόμη απόδειξη ότι η ΑΕΚ θα πρωταγωνιστεί πλέον (και) στις μεταγραφές. Και παρόλο που ήδη έχει φτάσει τις 11 ενόψει της νέας σεζόν, η «Ένωση» δε σκοπεύει να σταματήσει. Αντίθετα, ετοιμάζεται για νέα «χτυπήματα».
Και μοιάζει πιο εφικτό από ποτέ πλέον το ένα απ’ αυτά να είναι… τρομοκρατικό. Διότι οι συμπάθειες που έχει ο Ραφίκ Τζεμπούρ στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων» δεν είναι κάτι καινούργιο. Ούτε η δεδομένη εκτίμηση του ίδιου του Δημήτρη Μελισσανίδη στις ικανότητες του. Αυτό που φαίνεται τώρα ωστόσο είναι ότι –εφόσον η ΑΕΚ αποφασίσει να κάνει κίνηση- ο δρόμος δείχνει ανοικτός.
Κι αυτό διότι ο Αλγερινός δεν «έδεσε» ποτέ με τη Νότιγχαμ. Μοιάζει σχεδόν βέβαιο ότι θ’ αποχωρήσει το καλοκαίρι απ' τον αγγλικό σύλλογο. Κάτι που κάνει ακόμα πιο προσιτή την περίπτωσή του και σε οικονομικό επίπεδο για την «Ένωση».
Την ίδια ώρα, όμως, εκείνη εξετάζει κι άλλους παίκτες για την ενίσχυση της επίθεσής της. Και σ’ αυτούς συμπεριλαμβάνεται κι ένας που είχε… εξετάσει και πέρυσι: Ο Μιχάλης Μανιάς. Ο Έλληνας επιθετικός (που την περασμένη σεζόν είχε συζητήσει με την ΑΕΚ, αλλά προτίμησε τελικά ν’ αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία) ήταν ένας απ’ τους λίγους διασωθέντες στο φετινό ναυάγιο του Άρη.
Δεδομένου λοιπόν ότι θα μείνει ελεύθερος κι ότι ο μάνατζέρ του συνεργάζεται άψογα με την ομάδα (είναι ο ίδιος που έχει και τον Μπακάκη) δεν είναι καθόλου απίθανο να φορέσει μ’ ένα χρόνο καθυστέρηση τα κιτρινόμαυρα της ΑΕΚ.
novasports

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις