Γίνε και συ μέλος του "Φάρου"


Ο Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Σύλλογος Καλυθιών, "Ο ΦΑΡΟΣ", εν όψει της χειμερινής περιόδου και συμμετοχή στις δράσεις του, καλεί τους συντοπίτες μας σε ανοικτή πρόσκληση, για να εγγραφούν μέλη του και να συνεισφέρουν εθελοντικά τον σύλλογο. 
Συνοπτικά αναφέρονται οι εκδηλώσεις των Χριστουγέννων, της Απόκρεω, καθώς και περιβαλλοντικές δράσεις, που αφορούν τον τόπο μας. 
Για να διευκολυνθούν όσοι θέλουν να βοηθήσουν το έργο του συλλόγου, μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλ 6944581304, 6941447980. Την Κυριακή  9-10-16, το γραφείο του συλλόγου θα είναι ανοικτά από τις 11:00-14:00 και 18:00-21:00 για εγγραφές μελών και ενημέρωση .
Ομφαλός: Αλήθεια είναι πως, ο "Φάρος", το επόμενο διάστημα, θα έχει πολλές προκλήσεις να αντιμετωπίσει με επιτυχία και καλό είναι, τα άνοιγμα προς τους συντοπίτες μας, να βρει μιμητές. Από μόνο του, είναι ένα πολύ θετικό δείγμα, για το πως αντιλαμβάνεται ο σύλλογος και τα μέλη του, τη συμμετοχή των μελών, που θα μπορούν να συμμετέχουν ανοικτά και στις συνεδριάσεις. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις