Ήρθε η ώρα του Απόλλωνα Καλυθιών


Ήρθε η ώρα του Απόλλων, να πάρει την θέση του, στον χώρο, που έγραψε την πολύχρονη ιστορία του. Μια ιστορία, που είχε τα παλαιότερα χρόνια, άρρηκτη σχέση με την πορεία του χωριού, μιας και εκείνα τα χρόνια, δεν ήταν και πολλές οι διέξοδοι.
Τα χρόνια πέρασαν, τα αδιέξοδα ήρθαν, ήρθαν και στον Απόλλωνα.
Και τα τελευταία χρόνια, ήρθε η παρακμή και η ταλαιπωρία. 
Να κλείσει αυτός ο ταραχώδης κύκλος, να έρθει καινούργια μέρα στον σύλλογο και όσο το δυνατόν λιγότερος εγωισμός και περισσότερη ανιδιοτελής προσφορά, για να πάμε το επόμενο σταθερό βήμ, στην μεγάλη κατηγορία. 
( Για την ανιδιοτελή προσφορά, όσοι δεν κατάλαβαν, ας ανατρέξουν στα λεξικά, για να προσπαθήσουν να κατανοήσουν, πως υπάρχουν και άνθρωποι, που χωρίς τίποτα να κερδίσουν, προσφέρουν τον ελεύθερο χρόνο τους και την καλή τους διάθεση).
Στα αυριοσυνά τώρα, η διοίκηση εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση, προτρέποντας εμάς, να στηρίξουμε τα παιδιά, να πιουν το ευτυχισμένο νερό, μιας και έφτασαν στην βρύση.
"Η ομάδα μας τη M. Τετάρτη και ώρα 16:00 δίνει το κρισιμότερο και δυσκολότερο παιχνίδι της σεζόν. Ένα παιχνίδι… φωτιά πού θα κρίνει των πρωταθλητή στην κατηγορία μας.
Παρακαλούμε όλους τους φίλους της ομάδας μας συγχωριανούς και μη, να παρευρίσκονται στο γήπεδο για τη μεγάλη αυτή προσπάθεια. Όλους σας χρειαζόμαστε για της επιστροφή της ομάδας στην κατηγορία που ανήκει.
Σας ευχαριστούμε όλους για τη βοήθεια σας. Αποδείξαμε ότι ενωμένοι στης Καλυθιές κάνουμε θαύματα.
Μια ομάδα. Μια αγάπη. Ένα τοπικό πάθος 70 ετών. ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ."

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις