Ροδίτισσα η γνωστή Τηλεπαρουσιάστρια

              
Ποινική δίωξη για κακούργημα σε γνωστή τηλεπαρουσιάστρια
Διαψεύδει με ανακοίνωσή του το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού, το Μουσείο της Γάνδης, το οποίο ισχυρίζεται πως ο πίνακας που βρέθηκε στα χέρια γνωστής τηλεπαρουσιάστριας δεν είναι του Ρούμπενς
Ποινικά υπόλογοι για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος (κακούργημα) βρίσκονται πλέον η 40χρονη γνωστή παρουσιάστρια και ο αντικέρ που συνελήφθησαν την ώρα που προσπαθούσαν να πουλήσουν κλεμμένο από το 2001 πίνακα του Φλαμανδού ζωγράφου Ρούμπενς.
Ο αμύθητης αξίας πίνακας που φέρει τον τίτλο «Το κυνήγι του Καλυδώνιου κάπρου» είχε αφαιρεθεί από το μουσείο του Βελγίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια, όπως άλλωστε διαδίδεται ευρέως στο νησί της Ρόδου, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο.
Κατά την προσαγωγή της ισχυρίστηκε ενώπιον του εισαγγελέα ότι, τον πίνακα της τον είχε χαρίσει ένας φίλος της το 2003, αγνοώντας τόσο την αξία του έργου, όσο και τον καλλιτέχνη.
Πρόσφατα κατά την ίδια, πληροφορήθηκε για τι ακριβώς επρόκειτο και αποφάσισε να τον πουλήσει καθώς αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.
Και οι δύο κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν να απολογηθούν σε τακτικό ανακριτή.
Η τηλεπαρουσιάστρια που ως φαίνεται θα έχει από δω και πέρα περιπέτειες με τη Δικαιοσύνη γεννήθηκε και έζησε στη Ρόδο έφυγε όμως από το νησί εδώ και 15 περίπου χρόνια.
Διαψεύδει το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού το μουσείο της Γάνδης.
Από τη Γάνδη υπήρξε μια φημολογία πως το έργο που βρέθηκε στην Ελλάδα, ίσως να ήταν των μαθητών του γνωστού ζωγράφου, ωστόσο αυτό καταρρίφθηκε από την ανακοίνωση του Υπουργείου, η οποία αναφέρει:
«Το κλαπέν πολιτιστικό αγαθό πιστοποιήθηκε βάσει στοιχείων που φέρει το ίδιο το έργο κατόπιν συνεργασίας μεταξύ Βελγικών και Ελληνικών αρχών».

Newscosmos

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις