Επιστροφή Παυλίδη με Ντόρα !


           
Ανατροπή στην τοπική πολιτική σκηνή αναμένεται να προκαλέσει η εισχώρηση του Αριστοτέλη Παυλίδη στο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη , σύμφωνα με έγκυρες πήγες Ντόρα κ Παυλίδης θα πορευτούν μαζί , αλλάζοντας τις πολιτικές ισορροπίες στα Δωδεκάνησα.
Ως γνωστόν ο τέως Υπουργός παραμένει ιδιαίτερα αγαπητός στο εκλογικό σώμα στη Δωδεκάνησο διατηρώντας μακροχρόνιους δεσμούς φιλίας σε όλα τα νησιά , γεγονός που πρόκειται να προκαλέσει αναταράξεις στην τοπική πολιτική σκηνή .
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η συμφωνία επετεύχθη και η προσχώρηση του στη Δημοκρατική Συμμαχία είναι γεγονός που θα φέρει σε προβληματισμό τα “στρατόπεδα” των αντιπάλων κομμάτων .
Την ίδια στιγμή σε “πολεμική” ετοιμότητα βρίσκεται αυτές τις μέρες το γραφείο του πρώην Υπουργού , το οποίο ανακαινίζεται ενώ ο ίδιος πραγματοποιεί αλλεπάλληλες επαφές με συνεργάτες του αλλά και με τους ψηφοφόρους του.
Ifmedia

Σχόλια

Ο χρήστης omfalos είπε…
Τέτοιου είδους σχόλια, δεν είναι ούτε στόχος, ούτε σκοπός αυτού του ιστολογίου και χαραχτηρίζονται ως ανεπίτρεπτα. Προφανώς αγνοείτε και το ύφος και τη φυσιολογία αυτού ιστολογίου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις