Η ΜΙΤ θα κατέστρεφε μεγάλο φράγμα στην Ελλάδα!

     
Ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα όσα λέει πρώην στέλεχος 
της ΕΥΠ (Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών), για τις
ενέργειες των Τούρκων πρακτόρων, επί Ελληνικού εδάφους.
Από τη στιγμή που έφταναν στην Ελλάδα, ο πρώτος στόχος τους ήταν να εξοικειωθούν με την Ελληνική πραγματικότητα και να ανιχνεύσουν τους στόχους τους. «Πρώτο μέλημά τους», λέει ο N.Πελεκάσης, «ήταν να συναντήσουν την επαφή του εδώ, που ήταν συνήθως κάποιος Τούρκος πράκτορας. Αφού μάθαιναν μερικές Ελληνικές λέξεις και κάποιες στάνταρ φράσεις, σχεδίαζαν και αποφάσιζαν ποιο θα ήταν το σημείο που θα έβαζαν τη φωτιά. Συνήθως, επέλεγαν παρθένα δάση ή μεγάλες εκτάσεις σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα ή σε άλλες μεγάλες πόλεις». Του ζητάμε να μας εξηγήσει με ποιο τρόπο οργάνωναν των εμπρησμό και τι μέσα χρησιμοποιούσαν.
«Όταν μετά από έρευνα που έκαναν κατέληγαν τελικά σε ποια περιοχή θα βάλουν τη φωτιά, δύο μέρες πριν από τον εμπρησμό πήγαιναν επί τόπου ανά τακτά χρονικά διαστήματα κάνοντας αναγνωριστικές βόλτες είτε με αυτοκίνητο είτε πεζή. Στη συνέχεια, πάντα βραδινές ώρες, τοποθετούσαν στα σωστά σημεία τους εμπρηστικούς μηχανισμούς. Όλοι οι μηχανισμοί είχαν ρολόι προγραμματισμένο να πυροδοτήσει την πυρίτιδα είτε έπειτα από δώδεκα ώρες είτε έπειτα από επτά μέρες».
Το ερώτημα είναι τι θα γίνει από εδώ και στο εξής μετά από αυτές τις αποκαλύψεις; Θα ζητηθεί από την Τουρκία να αποδοθούν στην Δικαιοσύνη οι υπεύθυνοι των εμπρησμών;

Ομφαλός με πληρ από dailynews24h.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις