Σαββατοκύριακο πολιτισμού

Φωτογραφίες: kalithies.blogspot.com
Ένα Σαββατοκύριακο πολιτισμού, γεμάτο δραστηριότητες για όλους, από τους πιο μικρούς, μέχρι τους πιο μεγάλους, απόλαυσαν οι συμπολίτες μας, με τη συντροφιά του Πολιτιστικού Συλλόγου ο "Φάρος".
Χτες, Σαββάτο βράδυ, μικρά και μεγάλα παιδιά, απόλαυσαν τη βόλτα τους, συντροφιά με τα ποδήλατά τους, στα σοκάκια των Καλυθιών, και γέμισαν το απόγευμα, με φωνές και χαρά, που μετέδιδαν και σ΄αυτούς που δεν συμμετείχαν. Ταξίδεψαν γύρω γύρω τους δρόμους και τα σοκάκια του χωριού και μας καλομαθαίνουν να θέλουμε κι άλλα τέτοια, σε μια περίοδο, που η ελπίδα κι η χαρά, είναι ζητούμενα.
Σήμερα το πρωί στις 11, πολλοί ήταν εκείνοι που ξεκίνησαν, είτε με το ποδήλατο, είτε με το παιδικό καροτσάκι, είτε με τα πόδια, από την πλατεία, με προορισμό τον Άϊ Γιώργη και επιστροφή.
Το μπράβο στα παιδιά του "Φάρος"είναι δεδομένο, η συνέχεια των δραστηριοτήτων με υψηλές απαιτήσεις. Για άλλη μια φορά, αποδεικνύεται, πως η οργάνωση σε οποιοδήποτε επίπεδο, χωρίς συμφέρον και με μόνο σύμμαχο την ανιδιοτέλεια, φέρνει αποτελέσματα.
 
Μεγάλη συμμετοχή και πορεία με πολλαπλές δραστηριότητες, έδωσε τη δυνατότητα σε όλους όσους συμμετείχαν, να περάσουν ένα δίωρο ευχάριστο, μακρυά από σκοτούρες και προβλήματα. 
                Ομφαλός

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις