Κοινή επιστολή Χατζημάρκου Γάκη


 


Ρόδος, 30 Mαρτίου 2012

Προς : κ. Κουσουρνά Ευστάθιο
Επικεφαλή Δημοτικής παράταξης «Αλλάζουμε τη Ρόδο»
κ. Κουσουρνά,
Στις 22-3-2012 ενημερωθήκαμε από το γραφείο του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου ότι έχει ετοιμαστεί το γραφείο που μπορούν να χρησιμοποιούν οι Δημοτικές παρατάξεις, όπως προβλέπει το άρθρο 66 παρ. 7 του Ν.3852/2010. 
Με έκπληξη όμως διαπιστώσαμε ότι η θέση του προτεινόμενου χώρου-γραφείου δεν βρίσκεται εντός του Δημαρχιακού μεγάρου, όπως θα ήταν φυσιολογικό ώστε «να διευκολύνεται η αποδοτικότερη λειτουργία των παρατάξεων», αλλά στη Νέα Αγορά (!!!) μακριά από τις δημοτικές υπηρεσίες και τα όργανα διοίκησης του Δήμου, δηλαδή μακριά από τον φυσικό χώρο λειτουργίας των Δημοτικών παρατάξεων. 
Η σκέψη σας και μόνο, για εγκατάσταση μας μακριά από το Δημαρχείο, καταδεικνύει ότι όχι μόνο δεν επιθυμείτε την δημιουργική συμβολή μας, αλλά αντίθετα στοχεύετε στην απομόνωση και την αποδυνάμωση μας. 
Όμως, ο Δήμος Ρόδου δεν σας ανήκει ! 
Η επιλογή του γραφείου στη Νέα Αγορά διαπνέεται από τη λογική «φύγε κακό από τα μάτια μου» και όπως καταλαβαίνετε δεν μπορεί με κανένα τρόπο να γίνει δεκτή. 
Η επίδειξη βαθιάς περιφρόνησης προς την Δημοκρατική λειτουργία, η υποτίμηση και η προσβολή των Δημοτικών Συμβούλων των τριών παρατάξεων αλλά και των Δημοτών που μέσω αυτών εκπροσωπούνται στο Δημοτικό Συμβούλιο, δεν μπορεί να είναι απόφαση ενός Δημάρχου, παρά μόνο απόφαση αρχηγού “αντίπαλης” Δημοτικής παράταξης. 
Γιώργος Χατζημάρκος 
Δημήτρης Γάκης                   
Ομφαλός

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις