Οι μέχρι τώρα υποψήφιοι των κομμάτων

    Με πληρ. από Δημοκρατική
                     ΟΙ υποψήφιοι της \'\'Κοινωνικής Συμφωνίας\'\' στα Δωδεκάνησα και στην υπόλοιπη Ελλάδα
Καρίκης Παναγιώτης  Γυμναστής
Κασσάρας Γιώργος Βουλευτής
Μπαράκας Αθανάσιος  Παραολυμπιονίκης
Πρασσάς Χρήστος  Ιδιωτικός Υπάλληλος
Φυλτζανίδη Ουρανία - Δασκάλα χορού

                   
Γιώργος Νικητιάδης 
Δημήτρης Κρεμαστινός
Νίκος Ζωίδης
Λίτσα Φτακλάκη
Αντώνης Χατζηιωάννου
Σάββας Διακοσταματίου
Κατερίνα Γαβαλά.

                 
Βασ. Υψηλάντης, Βασίλης Χρύσης, Γιάννης Παππάς και Μάνος Κόνσολας. Δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει ποιοι εκ των κ.κ. Στ. Καρίκη, Γ. Φλεβάρη, Μαίρης Τριανταφύλλου και Παντελή Μαραβέλια θα μετέχουν στο ψηφοδέλτιο ενώ καταβάλλονται προσπάθειες να πεισθεί η κ. Γεωργία Βαρκά, σύζυγος του πρώην δημάρχου Δικαίου, από την Κω.
                                                                 
Ιωάννα Μαρίνου
Γ. Διαμαντής 
Μ. Καράτζολα 
Γ. Καλαποδάκη  
Σ. Μπακρυσιώρη. 
Βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις για τη συμμετοχή υποψηφίου από την Κω ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος στα Δωδεκάνησα ο Πρόεδρος κ. Φώτης Κουβέλης.
                  
Υποψήφια, η Μίκα Ιατρίδη. 
Αίτηση για να συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο του κόμματος έχουν υποβάλει οι κ.κ. Χαράλαμπος Αρβανίτης ιατρικός επισκέπτης, Ιωάννης Βαγγέλης εφοριακός, Αμερίσσα Βογιατζή δασκάλα χωρού, Δημήτριος Δελιέζος οδοντίατρος (Λέρος), Ελευθέριος Ζήφιας συνταξιούχος δικαστικός υπάλληλος, Μιχάλης Κατσαρός, Παντελής Κούσης διευθυντικό στέλεχος, Βασίλειος Μανέτας δημοτικός σύμβουλος - ασφαλιστικός σύμβουλος, Αλέξανδρος Μανούσος ελεύθερος επαγγελματίας και Μιχάλης Πισαδάκης δομικός έργων. 

                 
Στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ μετέχουν οι κ.κ. Ν. Σαντορινιός, Δ. Γάκης, Μ. Τομάζος, Ν. Μαυροματάκος και Φωτεινή Λαμπρίδου από την Κάρπαθο ενώ αναζητούνται δύο υποψήφιοι ένας από την Κω και ένας από τη Λέρο.
                 
Το ψηφοδέλτιο του κόμματος πρόκειται να αναθεωρηθεί. Σε αυτό επιδιώκεται να συμμετέχουν οι κ.κ. Σ. Αντωνακάκης, Στ. Βασιλειάδης, Ροδούλα Κουμπιάδη, Γιάννης Χατζηπέτρος, Γρ. Χατζηγρηγορίου, Χρ. Τσαούσης και Μανώλης Ρέουλας.
                 
Υποψήφιοι του ΚΚΕ μέχρι στιγμής οι κ.κ. Τάκης Πότσος, Αθανασία Γιαννέζου, Μαρία Χατζηγιάννη και Κώστας Γιαννόπουλος.
                
Ως υποψήφιοι φέρονται οι κ.κ. Μ. Τσιριγωτάκης, Μ. Λάος, Κ. Λαμπινίδης και Γ. Παπουτσής. Γίνονται διαβουλεύσεις για τη συμμετοχή δύο γυναικών.
                     Ομφαλός

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις