Απόφαση βόμβα για γκολφ Αφάντου

Από Παλμός

Απόφαση βόμβα του Συμβουλίου της Επικρατείας, θέτει εν αμφιβόλω τα σχέδια αξιοποίησης του γκολφ Αφάντου, διατάσσοντας την επιστροφή τμημάτων του ακινήτου που είχε απαλλοτριωθεί το 1972 στους αρχικούς ιδιοκτήτες του. Η επταμελής σύνθεση του συμβουλίου, αφού επανεξέτασε την υπόθεση μετά από αίτημα του δικηγόρου Σταύρου Σταυρή, έκρινε ότι πρέπει να επιστραφούν στην οικογένειά του τα ακίνητα, που είχαν μεν απαλλοτριωθεί, δεν είχαν ωστόσο αξιοποιηθεί εντός των χρονικών περιορισμών που θέτει ο νόμος. 
Μετά τις γιορτές του Πάσχα θα επισκεφθούν τη Ρόδο ο διευθύνων σύμβουλος και υπηρεσιακοί παράγοντες του Ταμείου Αξιοποίησης Δημόσιας Περιουσίας, προκειμένου να συζητήσουν με τους τοπικούς αρμόδιους τους όρους και τις προϋποθέσεις για την αξιοποίηση του γκολφ Αφάντου. 
Την ίδια ώρα, οι Βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς Θανάσης Λεβέντης και Νίκος Τσούκαλης ερωτούν τους Υπουργούς Οικονομικών και Ανάπτυξης, πώς διευκρινίζεται η έννοια παραχώρησης της χρήσης του παρακείμενου αιγιαλού και της παραλίας στ΄Αφάντου, μετά και την προκήρυξη του διαγωνισμού αξιοποίησής του.

                Ομφαλός

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις