Δήλωση

« Δήλωση προέδρου ΔΗΜ.Τ.Ο Καλλιθέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΥΡΙΑΖΗ»
Για το εκλογικό αποτέλεσμα και των επικείμενο σχηματισμό κυβερνώσης, σε σχετική ερώτηση τοπικών ΜΜΕ σχετικά με την εκλογική επιτυχία της νέας δημοκρατίας στην Δωδεκάνησο και στον δήμο Καλλιθέας.
Ο πρόεδρος ΔΗΜ. Τ. Ο κ. ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ απάντησε τα εξής :
Στις πιο κρίσιμες εκλογές της μεταπολίτευσης, ο λαός αποφάσισε την ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδος. Zητούμενο πλέον είναι μια κυβέρνηση συνεργασίας που θα εγγυηθεί τη σταθερότητα και την κοινωνική συνοχή μέσα από αναπτυξιακά μέτρα που θα αντικαταστήσουν την μονομερή λιτότητα του μνημονίου.
Η νέα κυβέρνηση λοιπόν οφείλει άμεσα να ανακόψει οποιαδήποτε υποβάθμιση του βιοτικού επιπέδου και να βελτιώσει σταδιακά τους οικονομικούς δείκτες, ώστε ο Ελληνικός λαός να στηρίξει τις αναγκαίες αλλαγές.
Επειδή λοιπόν είμαι πεπεισμένος ότι πρόθεση του Προέδρου μας κ Αντώνη Σαμαρά είναι να υλοποιήσει ορθολογικά και με δίκαιο τρόπο όλες τις μεταρρυθμίσεις που χρειάζονται για να επανέλθει η χώρα σε πορεία ανάκαμψης και ανάπτυξης, πιστευω ότι μπορούμε να υπερβούμε την κρίση.
Σε ότι αφορά την άριστη εκλογική επίδοση της Νέας Δημοκρατίας σε Δωδεκανησιακό επίπεδο αλλά και τοπικά στην Δημοτική Ενότητα Καλιθέας, οφείλω να συγχαρώ όλους όσους συνέβαλαν.
Αναλυτικότερα θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της τοπικής, τους εθελοντές, τον πρόεδρο και τα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε, τους υποψηφίους καθώς και όλους όσους στήριξαν με την ψήφο τους την παράταξη.
Η μεγάλη και συγκινητική στήριξη σε τοπικό επίπεδο μας γεμίζει ευθύνες μια και ουσιαστικά καλούμαστε να προασπίσουμε με σθένος τα συμφέροντα του τόπου μας. Από την πλευρά μας οφείλουμε να πείσουμε και να επιτρέψουμε ώστε αρωγοί σε αυτή την κοινή προσπάθεια να είναι όλοι οι πολίτες και οι τοπικοί φορείς μακριά από αποκλεισμούς , στεγανά και τακτικισμούς που μόνο έβλαψαν τη Ρόδο μας.
Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στην νέα κυβέρνηση που θα σχηματιστεί και στους Δωδεκανήσιους που θα μας εκπροσωπήσουν στο κοινοβούλιο αλλά και σε θέσεις ευθύνης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις