Δελτίο τύπου

Τις χθεσινές δηλώσεις του κ. Κουσουρνά σχετικά με τα "επιτρεπόμενα" θέματα σχολιασμού και τους περίφημους σκελετούς που, δήθεν, προσπαθεί να ανασύρει κάτω απο το τράπεζι αυτός και οι συνεργάτες του, ο κ. Γιώργος Χατζημάρκος σχολίασε ως εξής:
"Τα μόνα δυο θέματα με τα οποία μπορούμε να ασχοληθούμε και για τα οποία ο κ. Κουσουρνάς δεν έχει να κρύψει τίποτα, είναι το κέντημα και η μαγειρική. Σε όλα τα υπόλοιπα θέματα με τα οποία εμείς θα συνεχίσουμε να ασχολούμαστε, παρά την απαγόρευση, θα αναδεικνύουμε και σταθερά θα αποδεικνύουμε την ποιότητα, τις προθέσεις και την σκοπιμότητα της πολιτικής του. Η ενόχληση του πηγάζει απο την λήξη της ασυλίας του συστήματος στο οποίο συμμετέχει και στους σκελετούς που κατα δήλωση του υπάρχουν κάτω απο το τραπέζι, αν κοιτάξει λίγο πιο προσεκτικά θα αναγνωρίσει τις μορφές των περίφημων πλέον συναγωνιστών του και διδασκάλων του.
Τον καλούμε στην δροσερή εγκατάσταση του Θοδωρή, να μας παρουσιάσει τα νομιμοποιητικά έγγραφα αυτού του νέου αριστουργήματος της περίοδου του. Θα κεράσουμε εμείς."

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις