Απόλλων Καλυθιών: Καλή αρχή

Ξεκίνησε χτες, η προετοιμασία, για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά, των παικτών του Απόλλωνα Καλυθιών. Δε θα μπορούσε παρά να ευχηθούμε τα καλύτερα, σε μια Διοίκηση, που συνεχίζει μια προσπάθεια αρκετών χρόνων, με πρόεδρο ένα από τα βασικά στελέχη των Διοικήσεων των τελευταίων χρόνων, τον Κο Αντώνη Σταυρή.
Νέο χαρακτηριστικό, η επιστροφή αρκετών ποδοσφαιριστών, που ξεκίνησαν από τον Απόλλων και θα βοηθήσουν τα μέγιστα στην προσπάθεια του Συλλόγου να πρωταγωνιστήσει. Νέα πρόσωπα και στη Διοίκηση, φρέσκα, με όρεξη, που μαζί με τους "παλιούς", δημιουργούν ένα δυναμικό σύνολο, ικανό να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις των καιρών. Και οι προκλήσεις, δεν είναι λίγες, μιας και οι ισχνές αγελάδες των ημερών, δεν επιτρέπουν "ανοίγματα" πολλά. Δύσκολη περίοδος για όλους ομολογουμένως κι όλοι πρέπει να ρίξουν νερό στο κρασί τους, για να περάσει ομαλά και με τα λιγότερα δυνατά προβλήματα, η ποδοσφαιρική περίοδος.
Τα σχόλια του Ομφαλός, που θα επιθυμούσε να είναι στο Συμβούλιο, αλλά οι υποχρεώσεις δεν το επέτρεψαν, αφορούν στο πως ο Απόλλωνας, θα 'ανοίξει" τους ορίζοντές του και θα απλωθεί στην κοινωνία, για να "τραβήξει" στο γήπεδο, περισσότερους φιλάθλους και υποστηρικτές της ομάδας. Δύσκολη και επίπονη δουλειά, που έχει λύσεις, αρκεί το Συμβούλιο, να αποφασίσει,   
ποιο δρόμο θα ακολουθήσει.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις