Τη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου, ζητά Ο Γ. Χατζημάρκος


Κύριε Πρόεδρε του Δ.Σ
Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην παρ. 2 του άρθρ. 67 του ν. 3852/2010, οι κάτωθι υπογεγραμμένοι, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου, συγκεντρώνοντας το 1/3 του συνολικού αριθμού των μελών του συμβουλίου σας υποβάλουμε το αίτημα όπως καλέσετε σε συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο με τα κάτωθι θέματα προς συζήτηση :

  1. Ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με την συνεχιζόμενη, από πλευράς ΔΕΥΑΡ, εναπόθεση της λυματολάσπης στην περιοχή «ΛΟΥΚΑ» του πρώην Δήμου Καλλιθέας. 
  2. Κατάθεση στο Δημοτικό Συμβούλιο από τις υπηρεσίες του Δήμου Ρόδου όλων των σχετικών εγγράφων που οδήγησαν στην ηλεκτροδότηση από πλευράς ΔΕΗ της νέας, μη αδειοδοτημένης, καντίνας στην παραλία Ζέφυρος.
  3. Κατάθεση στο Δημοτικό Συμβούλιο όλων των εγγράφων που σχετίζονται με τις δραστηριότητες που έλαβαν χώρα στην παραλία «Κάτω Πέτρες» και οδήγησαν στην παρέμβαση των ελεγκτικών αρχών και, κατά δήλωση του Δημοτικού Συμβούλου κ. Λύμουρα, αφορούσαν εκδηλώσεις του Δήμου Ρόδου.
  4. Λήψη απόφασης για την άμεση απόδοση στον Τοπικό Οργανισμό Εγγείων Βελτιώσεων (Τ.Ο.Ε.Β.) Απολακκιάς  των δικαιωμάτων άρδευσης που για λογαριασμό του έχει εισπράξει η Υπηρεσία Ύδρευσης του πρώην Δήμου Νότιας Ρόδου και δεν του έχει αποδόσει.   

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις