Παρουσιάστηκε ο Κολοσσός

Σε ξενοδοχείο της Ρόδου, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η επίσημη παρουσίαση του Κολοσσού ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου. 
Το «παρών» έδωσαν η διοίκηση, οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, αλλά και εκπρόσωποι της πολιτείας και της τοπικής κοινωνίας. 
Παρουσιάστηκε ο ΚολοσσόςΟ προπονητής της ομάδας, Μηνάς Γκέκος, εξέφρασε την ικανοποίηση για τους επικεφαλής των «θαλασσί» τονίζοντας ότι η ομάδα έχει την δυνατότητα να αλλάξει επίπεδο: «Στη ζωή τίποτα δεν είναι τυχαίο. Η προσπάθεια που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια ο Κολοσσός έχει φέρει και τα ανάλογα αποτελέσματα. Το σωματείο είναι από τα πλέον αξιόπιστα και έχει την καλή μαρτυρία όλων. Άπαντες ξέρουν τι σημαίνει Κολοσσός. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση που μου έκανε την τιμή να είμαι προπονητής σ’ αυτή την ομάδα. Ήρθα για να δουλέψω σκληρά στο νησί. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι ο Κολοσσός ανήκει στη Ρόδο. Οι άνθρωποι που ασχολούνται με την ομάδα κάνουν μία πολύ καλή διαχείριση και ο Κολοσσός μπορεί να αλλάξει επίπεδο. Είμαστε απολύτως ικανοποιημένοι από τις επιλογές που κάναμε, ήρθαν έμπειροι παίκτες στην ομάδα αλλά και παιδιά με φιλοδοξίες, στα οποία ο Κολοσσός δίνει μία μεγάλη ευκαιρία να διακριθούν». 
Από την πλευρά του ο αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Καλαϊτζής, ευχήθηκε υγεία για την αγωνιστική σεζόν που θα ξεκινήσει σε λίγο καιρό, ενώ παράλληλα ζήτησε την στήριξη των φιλάθλων της ομάδας: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα να είμαι αρχηγός. Παίζω 20 χρόνια μπάσκετ και ποτέ δεν ήμουν αρχηγός σε ομάδα. Αυτό σημαίνει μεγαλύτερες ευθύνες από μένα. Εκπροσωπώντας όλους τους συμπαίκτες μου, θέλω να αναφέρω ότι, θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να έχουμε μία καλή πορεία. Θέλουμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη όλου του κόσμου και στο τέλος της χρονιάς να είμαστε όλοι χαμογελαστοί. Πάνω απ’ όλα μας χρειάζεται υγεία και ζητάμε τη στήριξη του κόσμου. Θέλουμε τους φιλάθλους μας και στα δύσκολα, η ομάδα κάνει σημαντική προσπάθεια και περιμένουμε τον κόσμο στο γήπεδο». 
Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Κολοσσός, Μιχάλης Κόκκινος, στάθηκε στο γεγονός ότι οι αρμόδιοι φορείς δεν βοήθησαν ώστε η ομάδα να συμμετάσχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις: «Εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου θέλω να ευχαριστήσω τους παρόντες, που μας έκαναν τιμή και ήρθαν στην επίσημη παρουσίαση της ομάδα μας. Αρχικά θέλω να αναφερθώ σ’ ένα σημαντικό θέμα. Όταν πήγαμε στο Δήμο να ζητήσουμε βοήθεια για να αγωνιστούμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, δεν έγινε τίποτα. Η ομάδα μας πέρσι τερμάτισε πίσω από τα δύο μεγαθήρια. Ο Κολοσσός είναι πρωταθλητής για μας και εξαιτίας όλων δεν έπαιξε στην Ευρώπη. Ο Κολοσσός θα μας διαφήμιζε και όσοι υποσχέθηκαν βοήθεια, δεν έκαναν τίποτα. Παλεύουμε εδώ και χρόνια να φτιάξουμε ένα σύγχρονο γήπεδο, χωρίς να τα καταφέρουμε
Σπορ.FM

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις