Στη φυλακή η ταμίας νοσοκομείου για "μίζες" με φαρμακευτικές

Από το newsit, διαβάζουμε πως, προφυλακίστηκε λέει, πρώην ταμίας Νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης, η οποία κατηγορείται ότι εισέπραττε "μίζες" από φαρμακευτικές εταιρείες προκειμένου να προωθεί τα φαρμακευτικά τους σκευάσματα. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η πρώην ταμίας στο «Θεαγένειο» Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, φέρεται ότι τα τελευταία χρόνια πραγματοποιούσε μυστικές συμφωνίες με τους πωλητές των εταιρειών, οι οποίοι της έδιναν χρήματα για τη διευκόλυνση που τούς παρείχε. 
Μέχρι εδώ καλά και δεν είναι η πρώτη φορά, ούτε θα είναι και η τελευταία. Τις φαρμακευτικές, γιατί δε μας τις λένε ποτέ όμως, να ξέρουμε κι εμείς, ποιοι είναι αυτοί που  με τέτοια τεχνάσματα, υπερτιμολογήσεις και "μυστικά κονδύλια", χρεοκόπησαν τη Χώρα και το δημόσιο Νοσοκομείο;
Γιατί μας λένε μια ζωή, ποιος βούτηξε τη μίζα, αλλά ποτέ τον ΜΙΖΑΔΟΡΟ;
Γιατί δεν δικάζεται κι ο μιζαδόρος;
Κι εμείς πρέπει να πούμε μπράβο στο σύστημα που μας παραμυθιάζει; Θέλουμε τον μιζαδόρο και τον θέλουμε τώρα!!! ΄Οχι αύριο, τώρα.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ρε κουμπάρε δεν κατάλαβα ..... ο Διοικητής, ο Πρόεδρος και οι γιατροί του Νοσοκομείου είπαν δηλαδή στην Ταμία να αναλάβει μόνη της τις παραγγελίες των υλικών ????? Αφήσανε το μέλι δηλαδή οι ΜΕΓΑΛΟΙ για να το γλείψει η ταμίας ????? Περίεργο δεν είναι ??
" Κουμπάρος "
Ο χρήστης omfalos είπε…
Μπορεί, αλλά μπορεί η ταμίας, να υπερτιμολογούσε τις πληρωμές, με το "αζημίωτο"
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κουμπάρε..... δια την αποκατάστασιν της εγκυρότητος του άρθρου, δεν ήταν η Ταμίας αλλά η Διευθύντρια του Φαρμακείου του Νοσοκομείου !!!!!
" Κουμπάρος "

Δημοφιλείς αναρτήσεις