Έχασε στο Παραδείσι, από τον Κλεάνθη, ο Απόλλων

Ο Απόλλων ήταν η ομάδα που μπήκε πιο δυνατά στο Παραδείσι απειλώντας τον Κλεάνθη περισσότερο και δείχνοντας πως θα πετύχει πρώτη το γκολ. Μάλιστα στο 12΄ ο Μιχάλης Κυριαζής σπατάλησε μοναδική ευκαιρία όταν δεν κατάφερε να σκοράρει μόνος απέναντι στον Χειμωνέττο. Στο 17΄ ήταν σειρά του Γιώργου Κυριαζή να πιάσει το σουτ με τον Χειμωνέττο να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Κόντρα στην ροή του αγώνα ο Κλεάνθης άνοιξε το σκορ και στην συνέχεια έγινε το απόλυτο αφεντικό της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα στο 20΄ ο Νικολός έκανε την σέντρα, ο Σπάρταλης σημάδεψε με κεφαλιά το δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης ο Γεωργαλής έκανε το 1-0. Πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, οι γηπεδούχοι έφτασαν και σε δεύτερο γκολ, όταν ο Μιχάλης Σπάρταλης κέρδισε πέναλτυ από τον Κίτσο και ο Παναγιώτης Σπάρταλης από τα 11 μέτρα έκανε το 2-0 στο 23΄. Οι γηπεδούχοι έλεγξαν το παιχνίδι στην συνέχεια και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με τους Νικολό και Γεωργαλλή για να τριπλασιάσουν τα τέρματα τους. Στην επανάληψη ο Κλεάνθης περίμενε υπομονετικά τον αντίπαλο του, προσπαθώντας να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Ο Απόλλων πλην ελαχίστων εξαιρέσεων δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερα και οι γηπεδούχοι στο 70΄ τελείωσαν το ματς, με τον Παναγιώτη Σπάρταλη να κάνει κούρσα 40 μέτρων, δίνοντας έτοιμο γκολ στον Γεωργαλλή που έκανε το 3-0. Να σημειωθεί ότι στα τελευταία δέκα λεπτά ο Απόλλων αγωνίστηκε με 10 παίκτες λόγω του τραυματισμού του Φυλακούρη και ελλείψει άλλης αλλαγής.Από τον Κλεάνθη εντυπωσιακός ήταν ο Παναγιώτης Σπάρταλης και τον ακολούθησαν σε απόδοση οι Γεωργαλλής, Ατσίδης και Πολυμένοφ. Από πλευράς Απόλλων διασώθηκαν οι νεαροί Κυριαζής Γ και Σαββούλης για όσο αγωνίστηκε.
Παράπονα για την φάση του πέναλτυ στο 23΄ είχαν οι φιλοξενούμενοι από την διαιτησία του Κατσιδώνη, χωρίς προβλήματα οι Πατσιόπουλος και Πλακογιάννης.
Οι συνθέσεις:
Κλεάνθης (Ανδρέας Σταύρου) : Χειμωνέττος, Πολυμένοφ, Σιέχ, Καρίκης, Παπαδημήτρης, Ισκάς, Ατσίδης, Νικολός (71΄ Κούρος), Σπάρταλης Π, Σπάρταλης Μ(83΄ Μεμοτσέλα), Γεωργαλλής (80΄ Γεωργίου)
Απόλλων Καλυθιών (Δημήτρης Δογιάμας): Κουφάλης, Στάθης (33΄ Δεληγιάννης), Φυλακούρης, Κίτσος, Συμεωνίδης (70΄ Ορφανός Α), Βιτσέντζος, Αλαχούζος, Αρχοντούλης, Κυριαζής Γ, Κυριαζής Μ (60΄ Σαββούλης), Μαυρομούστακος.
xxsports

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις