Ξεκινά δρομολόγια η Cyprus Airways

Ξεκινά δρομολόγια η Cyprus AirwaysΣτη Ρόδο θα βρίσκεται σήμερα ο Πρόεδρος της αεροπορικής εταιρείας Cyprus Airways κ. Σταύρος Σταύρου για να παρουσιάσει τα νέα δρομολόγια της εταιρείας που συνδέουν το νησί μας με άλλες περιοχές της χώρας. Η παρουσίαση θα γίνει σε ειδική εκδήλωση στις 7.30 το βράδυ στο ξενοδοχείο Mediterranean και σε αυτήν θα παραβρεθούν επίσης ο εκτελεστικός πρόεδρος κ. Γιώργος Μαυρόκωστας, ο Εμπορικός Διευθυντής κ. Χρήστος Αγαπίου, ο Διευθυντής Ελλάδος των Κυπριακών Αερογραμμών κ. Γιώργος Αντώναρος, ο αντιπρόσωπος των Κυπριακών Αερογραμμών σε Δωδεκάνησα και Κρήτη κ. Αντώνης Ζαχαριουδάκης, μέλη του διοικητικού συμβουλίου και υψηλόβαθμα στελέχη των κυπριακών αερογραμμών από την Ελλάδα και την Κύπρο. 
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στην οποία έχουν κληθεί όλοι οι εκπρόσωποι τοπικών αρχών και φορέων θα γίνει εκτενής αναφορά στα δρομολόγια που πραγματοποιούνται από και προς το νησί μας με τις Κυπριακές Αερογραμμές αλλά και γενικότερα οι πτήσεις εσωτερικού ο αριθμός των οποίων και έχει αυξηθεί. 
Συγκεκριμένα, από τις 28 Οκτωβρίου οι Κυπριακές Αερογραμμές πραγματοποιούν στην Ελλάδα τα ακόλουθα νέα εσωτερικά δρομολόγια μεταξύ: 
Αθήνας - Ηρακλείου, δύο (2) πτήσεις ημερησίως. 
Ηρακλείου - Θεσσαλονίκης μία (1) πτήση ημερησίως 
Αθήνας - Ρόδου μία (1) πτήση ημερησίως. 
Ρόδου - Θεσσαλονίκης τρεις (3) φορές την εβδομάδα. 
Επίσης με τη χειμερινή περίοδο αυξάνονται κατά μία οι πτήσεις στα δύο υφιστάμενα εσωτερικά δρομολόγια των Κυπριακών Αερογραμμών στην Ελλάδα, ως ακολούθως: 
Ηράκλειο - Ρόδος, τέσσερις (4) πτήσεις την εβδομάδα. 
Αθήνα - Θεσσαλονίκη τρεις (3) πτήσεις την ημέρα.
Ροδιακή

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις