Η εγχείρηση, πήγε καλά.

 Α.Σ Απόλλων Καλυθιών       Faros Kalithies
Ο Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός σύλλογος Καλυθιών "Ο ΦΑΡΟΣ" εύχεται περαστικά στο μέλος του Δ.Σ. Χατζηγεωργίου Κυριάκο για την επέμβαση στο γόνατο, στην οποία υποβλήθηκε σήμερα το μεσημέρι. Να να είναι σιδερένιος και να γυρίσει σύντομα στον σύλλογο αλλά και στα αθλητικά του καθήκοντα.
Ο Απόλλων Καλυθιών επίσης, εύχεται στον ποδοσφαιριστή του, Κυριάκο Χατζηγεωργίου, γρήγορη ανάρρωση και ταχεία επιστροφή στο χόρτο, με όλα τα μέλη του Δ.Σ, να δίνουν τις ευχές τους, στον αγαπητό Κυριάκο. Σιδερένιος.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. Απόλλων Καλυθιών εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες προς τους ιατρούς κ.κ. Αντωνιάδη, Δημητρακόπουλο και Μακέστα καθώς και στο προσωπικό της Euromedica για την συνεισφορά τους στην επιτυχημένη επέμβαση χιαστών που υποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Χατζηγεωργίου Κυριάκος στον οποίο ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση.

Επίσης ευχόμαστε και στο νεαρό τερματοφύλακα της ομάδας μας Κουφάλη Γεώργιο ταχεία ανάρρωση από τον πρόσφατο τραυματισμό του και γρήγορη επάνοδο στα γήπεδα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις