ΜΙΚΑ ΙΑΤΡΙΔΗ: «ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ»

«Τρία χρόνια, τρεις Πρωθυπουργοί, τρεις κυβερνήσεις. Μια όμως η πολιτική. Μία πολιτική, αυτή της συνεχιζόμενης ύφεσης, μια πολιτική των επαχθών και σκληρών μέτρων, μια πολιτική εις βάρος της κοινωνίας που τους στήριξε τις προηγούμενες εκλογές» τόνισε απευθυνόμενη στην Κυβέρνηση η Μίκα Ιατρίδη στην ομιλία της στη συζήτηση για το φορολογικό νομοσχέδιο. 
Η Βουλευτής Δωδεκανήσου σημείωσε ότι με την πολιτική της η τρικομματική κυβέρνηση τιμωρεί τους Έλληνες πολίτες με μέτρα, όπως η εξίσωση του φόρου στο πετρέλαιο κίνησης και θέρμανσης, την αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ, που προκαλούν αγωνία, αλλά και απορία, στην Ελληνική κοινωνία. Ταυτόχρονα, σημείωσε ότι και αυτό το φορολογικό νομοσχέδιο θα προκαλέσει μεγάλη ύφεση και, το κυριότερο, δεν θα οδηγήσει σε κανένα αποτέλεσμα.
Επισημαίνοντας ότι με τη φορολογική πολιτική παραβιάζονται ουσιώδεις διατάξεις του Συντάγματος, η Μίκα Ιατρίδη σημείωσε ότι η κυβέρνηση δεν λαμβάνει κανένα μέτρο προστασίας για κατηγορίες πληθυσμού όπως οι πολύτεκνοι και τα άτομα με ειδικές ανάγκες.
Αναφερόμενη στη «Λίστα Λαγκάρντ» η Βουλευτής Δωδεκανήσου σημείωσε ότι ανεξάρτητα από τις ευθύνες που υπάρχουν, η κυβέρνηση θα πρέπει να την αξιοποιήσει ώστε να βάλει, επιτέλους, έσοδα στα ταμεία του κράτους και να δεσμευτεί ότι θα προχωρήσει σε αποκατάσταση των φορολογικών αδικιών.
Ως τομεάρχης Ναυτιλίας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, η Μίκα Ιατρίδη επεσήμανε στην κυβέρνηση ότι με τη φορολόγηση που επιβάλλει στους ναυτικούς θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα, αφού οι πλοίαρχοι και οι μηχανικοί, και όσα κατώτερα πληρώματα έχουν απομείνει, θα αναζητήσουν δουλειά σε πλοία με ξένη σημαία, γεγονός που θα οδηγήσει σε περαιτέρω μείωση του Ελληνικού στόλου.
Ολοκληρώνοντας την ομιλία της, η Βουλευτής Δωδεκανήσου τόνισε ότι οι ΔΟΥ στα νησιά θα πρέπει να συνεχίσουν να λειτουργούν και να ενισχυθούν, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι αφού δεν μπορεί αυτή η Κυβέρνηση να διαφυλάξει στους νησιώτες το αυτονόητο, τη σύνδεση του ενός νησιού με τον άλλο, δεν μπορεί να έρχεται και να τους λέει πάρτε i-pad προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα μέσω internet να κάνουν τις φορολογικές τους δηλώσεις.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις