Λαμπρή στο πένθος για τους Ροδίτες της Μελβούρνης

Τρία αδέλφια συνεπλάκησαν επειδή δεν συμφωνούσαν για τα κτήματα στο χωριό και ο ένας έπεσε νεκρός από μαχαιριά
Στο πένθος είναι βυθισμένη η μεγαλύτερη Ελληνική συνοικία της Μελβούρνης στην Αυστραλία μετά το φονικό που διαπράχθηκε στους κόλπους της, ανάμεσα σε μια οικογένεια Ροδιτών την Μεγάλη Τρίτη, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ομογενειακής εφημερίδας Hellas News.
Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρεται ότι μετά από έντονο καβγά μεταξύ δύο αδελφών και μιας αδελφής τους, το ένα από τα αδέλφια έπεσε νεκρός από μαχαιριά που δέχθηκε από τον έτερο αδελφό του στην κοιλιακή χώρα.
Πάντα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ ο φερόμενος ως δράστης του στυγερού εγκλήματος, ζήτησε από τα δύο αδέλφια του να συναντηθούν στο σπίτι του, προκειμένου να τακτοποιήσουν εκκρεμότητες αναφορικά με τα κτήματά τους στο χωριό τους (που σημειωτέον βρίσκεται στη δυτική πλευρά της Ρόδου, σχετικά κοντά στην πόλη).
Τα εν λόγω κτήματα ανήκουν και στα τρία αδέλφια εξ αδιαιρέτου και ο μεγάλος αδελφός ζήτησε την υπογραφή του αδελφού και της αδελφής του, προκειμένου να αποκτήσει κυριότητα ώστε να μπορέσει να πουλήσει το μερίδιό του.
Τα τρία αδέλφια, ηλικίας 60, 64 και 70 ετών διαφώνησαν στη διανομή και αυτή η διαφωνία εξελίχθηκε σε συμπλοκή, με αποτέλεσμα την αιματηρή κατάληξή του.
Στο χωριό τους στη Ρόδο έχουν μακρινούς συγγενείς, οι οποίοι ενημερώθηκαν από άλλους ροδίτες της Ελληνικής παροικίας στη Μελβούρνη.
Επιμέλεια: Rodosalarm

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις