Η αναρχία στη Μεσαιωνική Πόλη καλά κρατεί

Να επιβάλει επιτέλους την τάξη στη Μεσαιωνική Πόλη θα επιχειρήσει για ακόμη μια φορά η δημοτική αρχή, με τον δήμαρχο να παραδέχεται σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε ότι η αναρχία και η παρανομία καλά κρατούν. Όπως δήλωσε ο ίδιος θα εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι και η φύλαξη, χρειάζεται όμως η συνειδητοποίηση και η συνεργασία όλων ώστε η Μεσαιωνική Πόλη και να επιτηρείται σωστά και να λειτουργεί.
Αισθητή θα είναι επίσης η παρουσία της ομάδας ΔΙΑΣ, αλλά και της Δημοτικής Αστυνομίας, με συνεχείς περιπολίες μέχρι τα ξημερώματα. Όπως έγινε γνωστό, όχι μόνο θα συλλαμβάνονται οι κράχτες αλλά θα μηνύονται και οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων, ενώ το ωράριο της μουσικής θα τηρείται και θα σφραγίζονται όσα καταστήματα παρανομούν.
Ο δήμαρχος μάλιστα εξέφρασε τον προβληματισμό του για το γεγονός ότι τα δικαστήρια δίνουν προσωρινές αναστολές, με αποτέλεσμα τα μαγαζιά αυτά να ξανανοίγουν.
Στη σύσκεψη έγινε επίσης γνωστό ότι στο αμέσως επόμενο διάστημα θα ασφαλτοστρωθεί χώρος στο νέο λιμάνι και θα δοθεί για πάρκινγκ 300 θέσεων, ενώ ο κ. Κουσουρνάς ενημέρωσε πως είναι εξασφαλισμένες οι χρηματοδοτήσεις και θα ξεκινήσουν οι εργασίες για τη δημιουργία του ξύλινου πεζοδρομίου από την Κολώνα έως το τουριστικό λιμάνι. Παράλληλα, άμεσα θα ξεκινήσουν οι διαμορφώσεις σε πλατείες, αλλά και η αναβάθμιση της πύλης Ντ΄αμπουάζ μέχρι και την Ορφέως, θα αναβαθμιστεί η οδός Κλεοβούλου και θα ξεκινήσουν οι εργασίες από το σημείο πίσω από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έως τη Νέα Αγορά.
Παλμός

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις