Ο Μιχάλης Μανιάς στον Άρη!



Πολύ δυναμικά έχει ξεκινήσει τις μεταγραφές του ο Άρης, καθώς ανακοίνωσε σήμερα και την απόκτησή του Μιχάλη Μανιά, ο οποίος πέρυσι ήταν πρώτος σκόρερ στηνFootball League με την φανέλα του Απόλλωνα.
Αναλυτικά:
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Μιχάλη Μανιά για τα επόμενα τρία χρόνια.
Ο 23χρονος επιθετικός (γεννήθηκε στις 20/02/1990 στις Καλυθιές Ρόδου), πρώτος σκόρερ της Football League την προηγούμενη σεζόν με την φανέλα του πρωταθλητή Απόλλωνα Σμύρνης, θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας μας και θα τεθεί στην διάθεση του Γιάννη Χατζηνικολάου την Τρίτη (02/07).
Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Μιχάλης Μανιάς, δήλωσε στο www.arisfc.gr:
«Εκτιμώ ότι έκανα την καλύτερη δυνατή επιλογή. Ο ΑΡΗΣ μου έδωσε τη μεγάλη σιγουριά για το επόμενο επαγγελματικό βήμα στην καριέρα μου. Οι συνθήκες που θα βρω όταν ενσωματωθώ με τη νέα μου ομάδα είμαι βέβαιος ότι θα είναι οι καλύτερες. Ο ΑΡΗΣ έχει έναν εκπληκτικό κόσμο και για μένα ήταν, είναι και θα είναι στις κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα. Καταλυτικό ρόλο για την συμφωνία έπαιξε η μεγάλη επιθυμία του προέδρου κ. Ηλιάδη να έρθω στον ΑΡΗ».

Ζιζάνιο

Σχόλια

Ο χρήστης omfalos είπε…
Στην Ελλάδα, οι μισοί άντρες είναι προπονητές ποδοσφαίρου κι οι άλλοι μισοί, Πρόεδροι Δημοκρατίας. Ο Μιχάλης, έκανε την επιλογή του, με τα δικά του κριτήρια, που είναι κριτήρια, που αρμόζουν σε επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Όλοι εμείς οι "ειδικώς" ανιδείκευτοι, μόνο καλή επιτυχία, μπορούμε να του ευχηθούμε. Μιχάλη, να είσαι γερός, να μας τρελένεις, μέχρι να γίνεις γέρος.

Δημοφιλείς αναρτήσεις