Αγριο ξύλο στην Παλιά Πόλη. Μαλλιά Κουβάρια έγιναν 30 άτομα

Άγριο ξύλο με συμπλοκή περισσοτέρων από 30 ατόμων, χτες στην πλατεία Ιπποκράτους στην Παλιά Πόλη, μεταξύ καταστηματαρχών, κραχτών και άλλων εμπλεκομένων.
Η κατάσταση, όπως περιέγραψαν μιλώντας στη Ροδιακή αυτόπτες μάρτυρες, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο αφού για πρώτη ίσως φορά, το ξύλο, οι απειλές και η αγριότητα του καυγά ήταν ότι χειρότερο.
Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 8 το βράδυ, όταν εκδηλώθηκε αρχικά φραστικό επεισόδιο ανάμεσα σε σερβιτόρους καταστημάτων που βρίσκονται στην περιοχή.
Η κατάσταση γενικεύτηκε μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα με αποτέλεσμα να εξελιχθεί σε σύρραξη.
Τον άγριο καυγά ανάμεσα στους εμπλεκόμενους που ξεπερνούσαν τους 30 παρακολουθούσαν σαστισμένοι δεκάδες τουρίστες, καταστηματάρχες και εργαζόμενοι που βρέθηκαν στην περιοχή.
Η κατάσταση εκτονώθηκε όταν ειδοποιήθηκε η αστυνομία και επιτόπου έφθασε κλιμάκιο της ομάδας ΔΙΑΣ με αποτέλεσμα να ηρεμίσουν τα πνεύματα. Κανείς από τους εμπλεκόμενους δεν συνελήφθη πάντως αφού δεν υπήρξαν καταγγελίες.
Η κατάσταση, περιγράφεται πάντως ως άκρως εκρηκτική και ανησυχητική και όπως εκτιμάται το επεισόδιο αυτό αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα που θα εκτονώσουν την κατάσταση, θα φέρει πολύ χειρότερες καταστάσεις από αυτές που βίωσε και απόψε η Παλιά Πόλη της Ρόδου.
Ας μη γίνουμε μάντεις κακών, περιμένετε ακόμα λίγες μέρες, να φύγουν οι Ιταλοί από το Φαληράκι και θα δούμε τα ίδια ή και χειρότερα. Υπομονή

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις