Α.Ε Λέρου - Απόλλων Καλυθιών 1-2

Παρόλο που πάλεψε σε όλη την διάρκεια του αγώνα, η Α.Ε Λέρου δεν κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα της Α' κατηγορίας και ηττήθηκε με 1-2 απ' τον Απόλλων Καλυθιών. Οι πρωταθλητές της Β' κατηγορίας του Ομίλου νήσων αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να ανεβάσουν την απόδοση τους να πατήσουν καλύτερα στο γήπεδο και να ισοφαρίσουν με τον Φουντή αλλά στο δεύτερο οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, με τον Μαυρομούστακο να ευστοχεί απ' τα έντεκα βήματα και να χαρίζει τη νίκη στην ομάδα του.
Εικόνα
Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους αφού στην πρώτη μεγάλη φάση του αγώνα κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με τον Παπανικολάου με την ΑΕΛ από εκείνο το σημείο του αγώνα να αναλαμβάνει την πρωτοβουλία των κινήσεων να πατάει την αντίπαλη περιοχή με τους Πλόχωρο Αντ. Και Φουντή και από μια συνεργασία των δύο και σουτ του Φουντή λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ήρθε η ισοφάριση για την ΑΕΛ.
Στο δεύτερο ημίχρονο μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο 20λεπτο ο Απόλλων ανέβασε τον ρυθμό του και κατάφερε να προηγηθεί με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Μαυρομούστακος και από εκείνο το σημείο και μετά οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν σωστά τους διαδρόμους και δεν επέτρεψαν στην ομάδα του Μιχάλη Τσάτσου να δημιουργήσει την μεγάλη φάση παρόλο που στα τελευταίο λεπτά πίεσε αρκετά για την ισοφάριση.
Οι κορυφαίοι
Καλύτεροι απ' τους νικητές οι Φυλακούρης, Μαυρομούστακος και Σαββούλης ενώ απ' την Α.Ε Λέρου προσπάθησαν οι Μπάκας, Κοτσάνης, Γιαννουκάς και ο Φουντής για όσο είχε δυνάμεις.
Διαιτησία
Καλή η διαιτησία του Λεωνίδα Φραγκιαδάκη όπως και των βοηθών του Μανταρτζή και Βουλγαράκη.
Οι συνθέσεις
Α.Ε Λέρου: Ντασκαγιάννης, Φουντουκάκης, Μπάκας, Καρπάθιος, Κοτσάνης, Πέρος (29' Γιαννουκάς), Πλόχωρος Αρ. (60' Τσιοφύλας), Ηλίας (75' Τσάτσος), Πλόχωρος Αν., Φουντής, Καράγκιολης
Απόλλων Καλυθιών: Κουφάλης, Στάθης, Σιέχ, Σαββούλης, Φυλακούρης, Σκόρπος, Μουτσοντέμι (32΄λ.τ Κυρίτσης), Σταυρής Στ.( 86΄Κιόττου), Μαυρομούστακος (90΄Τσαλίκης Στ.), Παπανικολάου, Κίτσος.
Το φιλμ του αγώνα:

22' ΓΚΟΛ!! Παράλληλη σέντρα στα καρέ της Α.Ε Λέρου με δέκτη τον Παπανικολάου,ο οποίος με σουτ νίκησε τον Ντασκαγιάννη για τo 0-1.
40' Φάουλ από επικίνδυνη θέση για τον Απόλλων Καλυθιών με τον Φυλακούρη να εκτελεί και την μπάλα να βρίσκει στα σώματα και να περνά κόρνερ.Εκτέλεση κόρνερ από τον Σταυρή κεφαλιά του Φυλακούρη πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ντασκαγιάννη άουτ.
45' ΓΚΟΛ!! Σέντρα από τον Πλόχωρο Αν. ο Φουντής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1
Ημίχρονο
58' Σουτ από τον Σαββούλη απέκρουσε σε κόρνερ ο Ντασκαγιάννης.
64' ΓΚΟΛ!! Κερδισμένο πέναλτι για τον Απόλλων Καλυθιών με τον Μαυρομούστακο να εκτελεί εύστοχα και να κάνει το 1-2.
Τελευταίο πεντάλεπτο στην Λέρο με τον Απόλλων προηγείται 1-2, χωρίς τίποτα αξιόλογο τα τελευταία λεπτά στο ματς.
90' Η Α.Ε Λέρου πίεσε στο τέλος για το γκολ της ισοφάρισης με την άμυνα του Απόλλων Καλυθιών να γυρνά άτσαλα την μπάλα πίσω στον Κουφάλη και τον πορτιέρο του των φιλοξενούμενων να απομακρύνει πριν σημειωθεί αυτογκόλ.
giafkasports.gr
 Ευχαριστήριο:
Το Διοικητικό Συμβούλιο, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του Α.Σ. Απόλλων Καλυθιών αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τη Διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και τους φίλους της ομάδας της Α.Ε. Λέρου για την άψογη φιλοξενία που μας παρείχαν κατά τη διαμονή μας στο νησί της Λέρου και κατά τη διάρκεια του αγώνα και επιφυλασσόμαστε να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία στο μεταξύ μας παιχνίδι του δευτέρου γύρου.
Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον Ερυθρό Σταυρό για το σεμινάριο πρώτων βοηθειών που παρέδωσαν στην ομάδα μας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις