Τερψιχόρη: επιστολή παραίτησης

Προς το Δ/Σ:
Είναι απλό και συνετό να θέλεις να γνωρίζεις μα όντως είναι όμορφο να μην υπολογίζεις;
Σαν μια σταγόνα από την αύρα του αμερόληπτου συνόλου που στην πορεία έγινε χείμαρρος αισιοδοξίας και αποδοτικότητας από το παρελθόν στο παρόν και την οικοδόμηση για το μέλλον .
Έτσι ξεκίνησε λοιπόν μια παρέα χωρίς πολλά ερωτήματα,προβλήματα και λύσεις.
Σύλλογος κατά την ταπεινή μου γνώμη σημαίνει :
Ενεργός πολίτης -Φιλανθρωπία-Εθελοντισμός.
Ο τρόπος και η προσέγγιση των ατόμων που δεν συμμερίζονται την κάθε άποψη και την μορφή του συνόλου είναι στην κρίση μου αντικοινωνικός ,οπότε προς τι το αναμενόμενο και το ευλόγως ανάλογο;
Η έννοια της λέξης ομάδα μας δείχνει τον δρόμο
Η έννοια της λέξης ατομικό μας δείχνει τον δρόμο
Η έννοια της λέξης εγώ μας δείχνει τον δρόμο
Ομάδα : Ομαδικότητα προς το καλό του συνόλου .Δεν υπάρχει
Ατομικό : Ατομικότητα προς το καλό του ενός. Υπάρχει
Εγώ : Δόλος προς το κακό του συνόλου .Υπάρχει
Σαν ιδιοτέλεια δεν υπάρχει καμία λέξη διφορούμενη αν αυτό καταλαβαίνετε αλλά ο τρόπος
ανάλυσης αν υπάρχει στο νοητό λεξικό σας. Την πεποίθηση να προσφέρω άρα ενεργό προς το καλό του σύνολου δεν μπορεί να μου την στερήσει κανείς πόσο μάλλον να ανήκω σε ένα χορευτικό Σύλλογο μη κερδοσκοπικό .
Ο εθελοντισμός μας διδάσκει χωρίς επιπλήξεις και θυμό χωρίς ενδύματα και χρήματα επομένως είναι πολυτιμότερος από τον πλούτο και τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί μ' αυτόν.
Στην περίπτωση μας για να δώσουμε ένα τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την συλλογική προσπάθεια όλων των μελών του Δ.Σ όπως και μέλη του συλλόγου παρότι δεν συμπίπτουν οι απόψεις μας αυτό μπορεί να αλλάξει άρδην το νόημα του συλλόγου όμως σαν μια απόφαση που είναι για το καλό του συνόλου και αποφασίζεται ομόφωνα τότε τα δεδομένα αλλάζουν μα πως; Από εμάς χωρίς εμάς ; Τότε προς τι το δόκιμον εαυτό προσφέρω;
Ευχαριστώ
Τσουρδιού Παναγιώτης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις