Η Μίκα Ιατρίδη, για τα μικρά αεροδρόμια

Μίκα Ιατρίδη προς Υπουργό Μεταφορών: «Χαίρομαι για την κατηγορηματική σας δήλωση ότι δεν θα κλείσετε τα ακριτικά αεροδρόμια της Δωδεκανήσου. Εύχομαι μόνο, μην αναγκαστείτε να το κάνετε, ούτως ή άλλως, λόγω έλλειψης εσόδων, από την πώληση των κερδοφόρων αεροδρομίων».
Συζητήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής η επίκαιρη ερώτηση της Μίκας Ιατρίδη, σχετικά με το ενδεχόμενο κλεισίματος των ακριτικών περιφερειακών αεροδρομίων της Δωδεκανήσου, ύστερα από εισήγηση Γερμανικής ιδιωτικής αεροπορικής εταιρείας.
Ο αρμόδιος Υπουργός, διέψευσε κατηγορηματικά ότι, υπάρχει εισήγηση Γερμανικής εταιρείας αλλά και έγγραφο της Γερμανικής πρεσβείας, με το οποίο ζητείται να αναλάβουν Γερμανικά συμφέροντα τη διαχείριση των υπερπτήσεων.
Στη δευτερολογία της η Βουλευτής Δωδεκανήσου επεσήμανε ότι, στην περίπτωση που πουληθούν τα μεγάλα κερδοφόρα αεροδρόμια, τότε αυτό θα σημάνει και την έλλειψη κρίσιμων εσόδων για τη συντήρηση των ακριτικών αεροδρομίων και είναι υπαρκτός ο κίνδυνος να κλείσουν ούτως ή άλλως.
Ολοκληρώνοντας την παρέμβαση της, η Μίκα Ιατρίδη κάλεσε τον αρμόδιο Υπουργό και την κυβέρνηση να ασχοληθεί με τους Έλληνες ακρίτες και να μην ανησυχεί άλλο για το τι θα πει η τρόικα και η κάθε τρόικα.
«Είμαστε περήφανοι, ζούμε σε μία περήφανη πατρίδα και όλοι εμείς πραγματικά το μόνο που θέλουμε είναι να συνεχίσουμε να ζούμε με αξιοπρέπεια στον τόπο μας και να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας στον τόπο που γεννηθήκαμε» κατέληξε η Βουλευτής Δωδεκανήσου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις