Θα καταπλεύσει ξανά το βρετανικό αντιτορπιλικό

Για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα δέκα ημερών θα καταπλεύσει στη Ρόδο το αντιτορπιλικό του Βασιλικού Ναυτικού της Μεγάλης Βρετανίας HMS Dragon D 35.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες της «Ρ» το πολεμικό θα επισκεφτεί τη Ρόδο αύριο Δευτέρα 7 Οκτωβρίου και θα παραμείνει στο νησί μας μέχρι και την Πέμπτη 10 του μήνα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το πλοίο είχε βρεθεί στη Ρόδο το διάστημα από 25 έως 27 Σεπτεμβρίου και μάλιστα τότε ο κυβερνήτης του πλοίαρχος Iain S Lower Βασιλικού Ναυτικού, είχε εκφράσει την επιθυμία να το επισκεφτεί και πάλι πολύ σύντομα.
Μάλιστα είχε δηλώσει ότι σε όλη του την καριέρα μέχρι σήμερα στο Βασιλικό Ναυτικό, δεν είχε βρεθεί σε τόσο ωραίο τόπο με τόσο ωραίους ανθρώπους.
Όπως ήταν φυσικό οι εντυπώσεις του ήταν άριστες και συνέβαλαν στο να επιλέξει να επισκεφτεί και πάλι τη Ρόδο μέσα σε λίγες μόλις μέρες. Το βρετανικό αντιτορπιλικό βρίσκεται όλες αυτές τις μέρες στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου στο πλαίσιο συγκεκριμένης αποστολής.
Μπορεί όμως στο πλαίσιο αυτής της αποστολής να καταπλεύσει σε λιμάνι για ολιγοήμερη ξεκούραση και να επιστρέψει στα καθήκοντά του.
Ο κυβερνήτης του έχει εξελιχθεί στον καλύτερο πρεσβευτή της Ρόδου και παράλληλα σε έναν πολύ καλό της φίλο καθώς έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τη φιλοξενία που του παρείχε ο τόπος μας.
Σημειώνεται ότι το Dragon είναι σήμερα το πιο σύγχρονο πολεμικό πλοίο του Βασιλικού Ναυτικού που βρίσκεται σε επιχειρησιακή αποστολή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις