Το φεστιβάλ του Ροδιακού Ομίλου Μοτοσικλετιστών

O Ροδιακός Όμιλος Μοτοσικλετιστών (Ρ.Ο.Μ.) διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία, το πρώτο ΜotoCross Festival, μια γιορτή των δύο τροχών στην πίστα Arxaggelos Mx Park στον Αρχάγγελο Ρόδου.
Ο αγωνιστικός χώρος βρίσκεται σε ένα πολύ όμορφο μέρος του νησιού και η διαμόρφωση της πίστας αλλά και η σύσταση του εδάφους είναι ιδανικά για διεξαγωγή του συναρπαστικού αυτού sport.
Ο Ρ.Ο.Μ. εισέπραξε, από όλους του αθλητές και ιδιαίτερα από αναβάτες που συμμετέχουν κάνοντας Πρωταθλητισμό στο Πανελλήνιο, συγχαρητήρια για την διοργάνωση καθώς δήλωσαν ότι ήταν επιπέδου Πρωταθλήματος
Σε αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο και η πολύτιμη βοήθεια του Ροδιακού ομίλου φουσκωτών σκαφών Ρ.ΟΤΑ με την πολυετή πείρα που έχει σε τέτοιου είδους διοργανώσεις. Ευχαριστήσουμε πάρα πολύ!
Πολύς ο κόσμος που παρακολούθησε το μοναδικό θέαμα που προσέφεραν 40 αθλητές από όλη τη Χώρα. Περισσότερα από 1200 άτομα απόλαυσαν ΜοtoCross στα καλύτερα του!!!.
Μεγάλα ονόματα τίμησαν με την παρουσία τους την διοργάνωση και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ! Παναγιώτης Κουζής , Μανώλης Σκύβαλος , Αρης Τσαρνάς φυσικά οι δικοί μας Ροδίτες Στάμος και Νίκος Λυρίου.
Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά από Κρήτη, Τρίκαλα, Αθήνα, Κώ και Λέρο που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την στήριξη τους χορηγούς της διοργάνωσης.
-Yamaha Motomike
-blue star ferries
-Επτά Πηγές
Όλα τα κορίτσια της σχολής χορού street dance club and zumba για τα πολύ όμορφα χορευτικά που μας χάρισαν.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις