Ο καιρός τις επόμενες μέρες

Σήμερα Παρασκευή:
βροχές και τοπικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν το πρωί στη Θράκη , στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου , τα Δωδεκάνησα και από το μεσημέρι στα Ηπειρωτικά και το Βόρειο Αιγαίο . 
 Άνεμοι: Από ΒΔ έως ΝΔ 4 με 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα βόρεια έως 16 βαθμούς, στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα Ηπειρωτικά έως 20 με 21 βαθμούς , και στο Αιγαίο έως 19 με 20 βαθμούς . 
Το Σάββατο στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη ,τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες , γρήγορα όμως ο καιρός θα βελτιωθεί . 
Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα συννεφιάσει τοπικά και θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα Βόρεια ορεινά. Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά στο Αιγαίο 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο . 
Την Κυριακή των Βαΐων γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις απογευματινές ώρες θα συννεφιάσει τοπικά στα Ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια ορεινά. 
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία: σε μικρή περεταίρω άνοδο.
Τη Μεγάλη Εβδομάδα, δε φαίνεται κάποιο σημαντικό σύστημα καιρού να επηρεάζει τη χώρα μας , ωστόσο δε θα λείψει η απογευματινή αστάθεια από τα ορεινά της Ηπειρωτικής χώρας .
Sky καιρός

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις