Χάλκινο μετάλλιο, για τον Παναγιώτη Κώστα

Μετά από τη διαδικασία αναβαθμολογήσεων η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία ανακοίνωσε νέους διακριθέντες στην 33η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ». Μεταξύ αυτών είναι και ο μαθητής της Γ΄ Λυκείου του3ου Γενικού Λυκείου Ρόδου ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Γιώργου και της Σταματίας, ο οποίος κατέκτησε ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ στην κατηγορία των «Μεγάλων».Θυμίζουμε ότι στον ίδιο διαγωνισμό είχε κατακτήσει ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ και ο μαθητής της Γ΄ Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων «Ροδίων Παιδεία» ΣΚΟΥΜΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΑΓΓΕΛΟΣ. 
Οι διακριθέντες μαθητές της 33ης Ολυμπιάδας θα συμμετέχουν στον Προκριματικό Διαγωνισμό για την επιλογή των ομάδων που θα μας εκπροσωπήσουν στη Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα και στη Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων.
Η Διοικούσα Επιτροπή και τα μέλη του Παραρτήματος Δωδεκανήσου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας συγχαίρουν τους μαθητές Κώστα Παναγιώτη και Σκουμιό Νικόλαο – Άγγελο, για τις διακρίσεις τους στους φετινούς μαθηματικούς διαγωνισμούς.Ευχόμαστε καλή συνέχεια στις προσπάθειές τους και ακόμη υψηλότερες διακρίσεις.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος
dimokratiki.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις