Αντιδράστε αμέσως

Η ανάρτηση που είχε κάνει τον περασμένο Μάρτιο η Express, μαμά της Daily Express και της Sunday Express και αναδημοσίευσε εχτές, χωρίς καμία αναπροσαρμογή, δείχνοντας τον κίνδυνο που αντιμετωπίζουν οι ταξιδιώτες, επιλέγοντας τις καλοκαιρινές τους διακοπές. 
Σύμφωνα πάντα με τις δικές της πληροφορίες, το κόκκινο, είναι το χρώμα που αντιστοιχεί σε κείνες τις Χώρες, το τονίζω, τις Χώρες, που ο κίνδυνος επίθεσης από τoν ISIS, είναι υπαρκτός.
Ξεκινώντας με το χρώμα που έχει τον λιγότερο κίνδυνο, το κίτρινο και φτάνοντας μέχρι το κόκκινο, εκεί δηλαδή που σύμφωνα με τις δικές της πληροφορίες, υπάρχει υψηλό ρίσκο για τους ταξιδιώτες του καλοκαιριού.
Και καλά μέχρι εδώ.
Αν παρατηρήσετε καλά, θα διαπιστώσετε πως για κάθε Χώρα, ο χρωματισμός παραμένει ίδιος, ανεξάρτητα από το χρώμα που την περιβάλλει. Για παράδειγμα, για ολόκληρη την Ιταλία, υπάρχει ένα χρώμα, αντίστοιχα για την Γαλλία, την Αγγλία κτλ.
Για προσέξτε και την Ελλάδα.
Στην Ελλάδα, αντιστοιχούν δυό χρώματα. Είναι η μοναδική Χώρα, που συμβαίνει αυτό.  
Ολόκληρη η συνοριακή νησιωτική γραμμή με την Τουρκία, είναι κόκκινη, υπάρχει δηλαδή υψηλός κίνδυνος να υπάρξει επίθεση στην Σαμοθράκη για παράδειγμα και να έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο, από μια ενδεχόμενη επίθεση στην Αθήνα, που είναι πορτοκαλί. Το ίδιο μπορεί να συμβεί για παράδειγμα στην Νίσυρο.
Επειδή, θα ήταν λίγο παράλογο να το αναλογιστούμε αυτό, κατά πάσα πιθανότητα, ο "σχεδιαστής" του χάρτη, περιλαμβάνει ολόκληρη την νησιωτική συνοριακή γραμμή, σαν μέρος της επικράτειας της Τουρκίας. Μην πάτε δηλαδή στην Ρόδο της Τουρκίας, γιατί υπάρχει μεγάλος κίνδυνος, να μπουμπουνιστείτε.
Κι αν είστε και λίγο ψαγμένος στην γεωγραφία, μην πάτε στη Ρόδο της Ελλάδας, γιατί και πάλι θα μπουμπουνιστείτε.
Όπως κι αν το δεις, ο "σχεδιαστής", είναι πανέξυπνος.
Για να μην πιαστούμε όλοι εμείς πανύβλακες, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ.
Και ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ εσείς, που έχετε την τύχη μας στα χέρια σας, άμεσα και γρήγορα, γιατί αυτά τα δείγματα στην αρχή καλοκαιριού, είναι η πρόγευση, για το τι μάλλον θα ακολουθήσει.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις