Ποδόσφαιρο Ώρα μηδέν

Αυτή την ώρα, στο μέγαρο μαξίμου αρχίζει μια σύσκεψη υπο τον προθυπουργό η οποία αφορά το μέλλον του ποδοσφαίρου.Υπάρχει λοιπόν το ενδεχόμενο αναβολής ή ματαίωσης των πλέι οφ της Super League, αναβολη 20 ημερών και αναβολή για μετά το καλοκαίρι,ματαίωση πλέι οφ και εκπροσώπηση στην Ευρώπη σύμφωνα με την τελικά κατάληξη της κανονικής περιόδου(σε αυτή την περίπτωση η Uefa θα αποκλήσει τις ομάδες διότι υπάρχη παρέμβαση κρατική στα όργανα του ποδοσφαίρου).Επίσης τέθικε θέμα μη εκπροσώπησης στην Ευρώπη.
Περισσότερα σε λίγο....
Ζιζάνιο

Σχόλια

Ο χρήστης omfalos είπε…
Να σταματήσει το παιγνιδάκι, να πάψει να υπάρχει τουλάχιστον για 2 χρόνια. Και που υπάρχει, υπάρχει μόνο και μόνο για να οικονομάνε 5-10 απατεώνες.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, "δεν μπορεί να φορτωθεί ο πρωθυπουργός μια απόφαση για ενδεχόμενο αποκλεισμό των ελληνικών ομάδων από την Ευρώπη ή για ματαίωση των πλέι οφ."
Πολιτική βούληση ΜΗΔΕΝ το συμπέρασμα μας.
Περισσότερα σε λίγο
Ζιζάνιο
Ο χρήστης Ομφαλός είπε…
Αυτός που είναι μες στη διαπλοκή, δηλαδή ο πολιτικός, γιατί τον ταίζει καλά ο απατεώνας, αυτός θα αποφασίσει για το ποδόσφαιρο, καλό ε, αλλά δε μιλώ για τον Πρωθυπουργό, μιλώ για το ΑΝ ο Πρωθυπουργός μπορεί να πάρει μια απόφαση, που θα στερήσει από τον πολιτικό το φαί του.

Δημοφιλείς αναρτήσεις