Ψυχοπαθής, σκοτώνει παπάκια
















Έχει ξεσηκώσει όλο τον πληθυσμό των Τρικάλων η πρωτοφανής βαρβαρότητα κάποιου σίγουρα ψυχικά άρρωστου, που ξεσπάει τη δολοφονική του μανία στα… παπάκια που φιλοξενούνται στον Ληθαίο ποταμό! Μέσα σε δύο ημέρες, σκότωσε οκτώ ανυπεράσπιστα πουλερικά και κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος, παρά την κινητοποίηση των δημοτικών και αστυνομικών αρχών.
Η πρώτη φορά που έδρασε ο διεστραμμένος άγνωστος, ήταν τα ξημερώματα της Πέμπτης όταν οι άνδρες του συνεργείου καθαριότητας του δήμου Τρικκαίων βρήκαν νεκρά τέσσερα από τα παπάκια. Ο δράστης τα είχε στραγγαλίσει και τα είχε πετάξει στη σήτα του Ληθαίου, προκαλώντας αποτροπιασμό στους κατοίκους της πόλης και ειδικά τα παιδιά που πήγαιναν με τους γονείς τους να παίξουν με τις πάπιες.
Με ενέργειες της δημοτικής αρχής, τα νεκρά πουλιά αντικαταστάθηκαν άμεσα με άλλα οκτώ. Όμως, τα ξημερώματα της Παρασκευής ο αδίστακτος και απάνθρωπος δολοφόνος κατάφερε και πάλι να πλησιάσει αθέατος στις όχθες του ποταμού και να σκορπίσει και πάλι τον θάνατο, πνίγοντας άλλα τέσσερα από τα νέα παπάκια!
Το νέο κρούσμα πλημμύρισε από αγανάκτηση τους κατοίκους και στην περιοχή αυξήθηκαν τα μέτρα ασφαλείας, σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί ο απάνθρωπος δράστης, αν τολμήσει να επαναλάβει το αποτρόπαιο «έργο» του.
Prince Oliver.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις