Συλλήψεις στην Κω


        
Δεν περνάει μέρα που να μη γίνουν συλλήψεις για ναρκωτικά στην Κω όπου, με την έναρξη της τουριστικής περιόδου, το αλισβερίσι δίνει και παίρνει. Τέσσερις νεαροί,οι δυο αδέλφια, έπεσαν στα χέρια της Αστυνομίας που είχε πληροφορίες ότι διακινούσαν μεγάλες ποσότητες ηρωίνης στο νησί.
Οι δράστες , τα δυο αδέλφια 24 και 23 χρόνων και δυο φίλοι τους, ένας 20χρονος και μια 25χρονη, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας στην περιοχή Αμπάβρη. Στην τσάντα της κοπέλας βρέθηκε μία αυτοσχέδια με 230 γραμμάρια ηρωίνης, ενώ στο σπίτι τους κατασχέθηκαν άλλα 14,6 γραμμάρια, ένα γυάλινο δοχείο που περιείχε εννέα κομμάτια βαμβάκι εμποτισμένα με ηρωίνη, 295 ευρώ και δύο κινητά. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.
Στο Χρυσοχώρι του δήμου Νέστου Καβάλας, η μικρή χασισοφυτεία που ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ δεν ήταν αυτοφυής όπως όλες οι τελευταίες που εντοπίστηκαν στην περιοχή! Τα τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 30 εκατοστά ως ένα μέτρο, καλλιεργούσε στην αυλή του σπιτιού του ένας 33χρονος στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές με ίχνη κοκαΐνης. Σε βάρος του συλληφθέντος διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις Πλημμελειοδικείων της Αθήνας κι έτσι οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.
Prince Oliver

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις