Μαλλιά κουβάρια

            
Η απώλεια του 75% από τα έσοδα εκποίησης της δημόσιας ακίνητης περιουσίας, τα επεισόδια της περασμένης Παρασκευής στον ΑΗΣ Σορωνής, με την Επιτροπή Αγώνα  Θεολόγου, αλλά και η επαναφορά του Μανώλη Διακομανώλη στη θέση του Γενικού Διευθυντή στη ΔΕΥΑΡ, πυροδότησαν για μια ακόμη φορά την ένταση στο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου, σε μια από τις πιο ταραγμένες και μεγάλες σε διάρκεια συνεδριάσεις. Το επεισοδιακό σκηνικό συμπλήρωσαν οι εργαζόμενοι της ΑΔΕΚΑΜ που ζητούσαν τα δεδουλευμένα τους, και το ΠΑΜΕ που διαδήλωνε έξω από το δημαρχείο κατά του Μνημονίου και του ξεπουλήματος της ακίνητης περιουσίας.
Οι τόνοι ανέβηκαν ανάμεσα στο δήμαρχο Στάθη Κουσουρνά και τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Γιώργο Χατζημάρκο, όταν ο δεύτερος κατηγόρησε το δήμαρχο ότι με την επαναφορά του Μανώλη Διακομανώλη στη ΔΕΥΑΡ, εξοφλεί προεκλογικά γραμμάτια. Ο Στάθης Κουσουρνάς απάντησε αποδίδοντας την όλη στάση του Γιώργου Χατζημάρκου στις πολιτικές του φιλοδοξίες και συγκεκριμένα στην υποψηφιότητά του στις επόμενες βουλευτικές εκλογές με τη Νέα Δημοκρατία. Οι ισχυρισμοί του δημάρχου προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του Γιώργου Χατζημάρκου ο οποίος  οργισμένος αποχώρησε για λίγη ώρα από την αίθουσα.

Η συνεδρίαση που διεκόπη για 45 περίπου λεπτά, λόγω διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος, διήρκεσε  μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και συνεχίστηκε  σήμερα  από τις τις 2:00 το μεσημέρι.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις