Σε πτώση οι αφίξεις τουριστών

           
Σε κάθετη πτώση βρίσκεται η τουριστική εικόνα της Ελλάδος στο εξωτερικό εξαιτίας της απεργίας των επαγγελματιών ιδιοκτητών ΤΑΧΙ που συνεχίζεται για ενδέκατη ημέρα, τονίζει σε ανακοίνωση του το ΞΕΕ.
Οι ξένοι τουρίστες- επισκέπτες στην χώρα αλλά και οι Έλληνες ταξιδιώτες, στερούνται αυτονόητων υπηρεσιών και ταλαιπωρούνται για πολλές ημέρες , χωρίς κανείς να μπορεί να τους εξηγήσει για ποιο λόγο υποφέρουν και γιατί καταστρέφεται η ηρεμία των διακοπών τους.
Οι ζοφερές εικόνες στα διεθνή ΜΜΕ των πρώτων ημερών της απεργίας έχουν ήδη «γράψει» στο υποσυνείδητο των δυνητικών μελλοντικών πελατών μας αποτρέποντας ουσιαστικά περισσότερους ανθρώπους να επισκεφθούν την Ελλάδα από όσους θα μπορούσε να προσελκύσει οποιαδήποτε έξυπνη καμπάνια του ΕΟΤ, όπως τονίζεται.
Το ΞΕΕ τονίζει ότι οι αρμόδιοι υπουργοί, Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων και Πολιτισμού Τουρισμού, μοιάζουν να περιμένουν να τελειώσει το πρόβλημα από μόνο του, θεωρώντας τις όποιες τουριστικές απώλειες προκαλούνται ως μια ακόμη παράλληλη, αποδεκτή απώλεια, αγνοώντας ότι συγχρόνως εκφυλίζεται και η όποια τουριστική αξιοπρέπεια και υστεροφημία μας έχει απομείνει ως χώρα και προορισμός.
Ομφαλός: Απομένει να εξακριβώσουμε και για το Φαληράκι τις αφίξεις αυτής της 
εβδομάδας να είναι μειωμένες σε σχέση με την περασμένη βδομάδα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις