Ηφαίστειο, πάνω σε κότερο

            
Από τη Βρετανία με αγάπη θα μπορούν να αναφωνούν από εδώ και στο εξής οι …μεγιστάνες όλου του κόσμου, καθώς η Αγγλική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα τα σχέδια για το νέο της γιοτ. Όλα καλά, όλα φυσιολογικά, μέχρι την στιγμή που κάποιος κοιτά -από πάνω- το κότερο!Και αυτό γιατί οι σχεδιαστές της Yacht IslandDesign αποφάσισαν να βάλουν ένα ηφαίστειο (!) πάνω στο κατάστρωμα της ..,ψαρόβαρκας.
Η ψαρόβαρκα –όχι, δεν λέγεται Μανταλένα- θα έχει το όνομα Tropical Island Paradise και το μήκος της θα είναι 90 μέτρα! Αλλά το καλύτερο είναι στο κατάστρωμά του, όπου θα υπάρχει ένα ηφαίστειο!
Αυτό θα …εκρήγνυται και από εκεί θα σχηματίζονται καταρράκτες, οι οποίοι θα καταλήγουν στην πισίνα του σκάφους.
Και αν βαρεθείτε στην …ψαρόβαρκα και στις «καμπάνες» και τις ξαπλώστρες που έχει σε ειδικά σχεδιασμένο χώρο στο ύψος της θάλασσας, μπορείτε να πάρετε το ελικόπτερό σας και να κάνετε τη βόλτα σας, αφού το Tropical Island Paradise διαθέτει και ελικοδρόμιο.
Και αν αναρωτιέστε ποιο …διεστραμμένο μυαλό σχεδίασε κάτι τέτοιο και κυρίως γιατί ακούστε τι δήλωσε ο υπεύθυνος της εταιρείας:
«Δύο είναι οι λόγοι που το κάναμε. Ο ένας είναι απλά για πλάκα. Ο άλλος είναι ότι θέλουμε να διαφοροποιηθούμε από την αγορά»
           
England365

Σχόλια

Ο χρήστης omfalos είπε…
Αφιερωμένο σ΄ένα φίλο, που θέλει να κάνει τα λεφτά του, σκάφος.

Δημοφιλείς αναρτήσεις