Από θέση ισχύος


           
Από θέση (θεωρητικής) ισχύος θα μπουν στην κλήρωση της Παρασκευής (14:30) για τα play offs του Europa League ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό Βόλου, που θα είναι στο γκρουπ των αδυνάτων. Αυτό ασφαλώς δεν σημαίνει τίποτα, καθώς υπάρχουν ισχυροί, αλλά και βατοί αντίπαλοι και στα δύο γκρουπ.
Το πρωί της Παρασκευής η UEFA αναμένεται να χωρίσει τις ομάδες σε μικρότερα γκρουπ ισχυρών και αδυνάτων, προκειμένου να διευκολυνθεί η διαδικασία της κλήρωσης. Συνεπώς οι τέσσερις εκπρόσωποι της Ελλάδας στη διοργάνωση θα γνωρίζουν λίγο νωρίτερα από την κλήρωση τους υποψηφίους αντιπάλους, που θα αποτελέσουν το τελευταίο εμπόδιο στο δρόμο προς τους ομίλους του Europa League.
Οι ομάδες χωρίστηκαν σε 38 ισχυρούς και ισάριθμους αδύνατους, με βάση τη βαθμολογία τους στην Ευρώπη την προηγούμενη πενταετία (ή της χώρας τους αν δεν συμμετείχαν στις διοργανώσεις της UEFA). Οι 38 ομάδες που θα προκριθούν μαζί με τις δέκα που θα αποκλειστούν από τα play offs του Champions League θα μπουν στην κλήρωση για τους ομίλους του Europa League, που θα διεξαχθεί στις 26 Αυγούστου.
Prince Oliver

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις